cipibm New Member
Mesaje : 48 Data de inscriere : 12/03/2011 Varsta : 57 Localizare : baia mare
| Subiect: Re: porumbesti Sam 5 Ian 2013 - 8:46 | |
| - nelu 59 a scris:
- SarcaPatrick a scris:
- nu ai voie sa pescuiesti
nu ca nu ai voe , dar este foarte dur vb urat ... Ati fost la Turulung la pescuit ? ps ... are reguli de Puscarie fara drept de vizitatori sau ansotitori si multe altele pe care nu leam antalnit nici an Ungaria sau pe alte belti private Poate ca e deplasata comparatia,dar intreaba-l pe Ciarnau,pe Lac de Courton,in toamna, la cati"vizitatori sau insotitori a avut dreptul"? Poti sa vezi si partea plina a paharului:pe cate lacuri"amenajate"de la noi,ai conditii atat de decente?Si cu asta spun dusuri,wc(si nu o buda infecta),umbrare,bauturi reci pe timp de vara,plus ca mai are si ceva peste. | |
|
nelu 59 New Member
| Subiect: Re: porumbesti Sam 5 Ian 2013 - 9:32 | |
| - cipibm a scris:
- nelu 59 a scris:
- SarcaPatrick a scris:
- nu ai voie sa pescuiesti
nu ca nu ai voe , dar este foarte dur vb urat ... Ati fost la Turulung la pescuit ? ps ... are reguli de Puscarie fara drept de vizitatori sau ansotitori si multe altele pe care nu leam antalnit nici an Ungaria sau pe alte belti private Poate ca e deplasata comparatia,dar intreaba-l pe Ciarnau,pe Lac de Courton,in toamna, la cati"vizitatori sau insotitori a avut dreptul"? Poti sa vezi si partea plina a paharului:pe cate lacuri"amenajate"de la noi,ai conditii atat de decente?Si cu asta spun dusuri,wc(si nu o buda infecta),umbrare,bauturi reci pe timp de vara,plus ca mai are si ceva peste. sunt de acort sa fie cat de cat strict. dar cand apare cu tot felu de vb urate mai bine zis jignitoare ati ia toata pofta de pescuit ,daca al antrebi ceva zice ca de ce nu citesti regulamentul la intrare dar de certatte cearta pt orce .Pacat si de balta de la turulung e frumoasa dar ati tae pofta de pescuit cu aerele lui de mare PATRON Astat de vb cu multi pescari si sunt de aceeasi parere | |
|
dann Junior Member
Mesaje : 81 Data de inscriere : 07/07/2011 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: porumbesti Dum 6 Ian 2013 - 3:14 | |
| | |
|
cipibm New Member
Mesaje : 48 Data de inscriere : 12/03/2011 Varsta : 57 Localizare : baia mare
| Subiect: Re: porumbesti Dum 6 Ian 2013 - 7:00 | |
| Tu zici ca e buna comparatia ,eu am spus ca e deplasata. | |
|
dann Junior Member
Mesaje : 81 Data de inscriere : 07/07/2011 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: porumbesti Dum 6 Ian 2013 - 23:02 | |
| - cipibm a scris:
- Tu zici ca e buna comparatia ,eu am spus ca e deplasata.
eram ironic. ma mir cum de nu ai observat | |
|