| Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a | |
|
+11Doruss robert orosz ciprian c Gabrian_Lucian Cristian Halmi Claudiu Pop dr.florin arnold_glodean Adi Buda sorin '76 ReMuS 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
pescaDORU Admin
| Subiect: Re: Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a Vin 24 Iun 2011 - 8:23 | |
| Felicitari baieti! Intradevar, a fost o lupta cam nedreapta! Locul nr.15 ar trebui exclus in concursuri categoric. Dar sa ramanem in spiritul fair play-ului si sa-i felicitam si pe baietii de la SBS macar pentru efortul depus. | |
|
| |
ReMuS Active Member
Mesaje : 159 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 42 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a Vin 24 Iun 2011 - 9:43 | |
| Bine spui Dorule, locul ar trebui scos de la concursuri, deoarece, categoric, orice echipa va cadea pe acel loc ar avea prima sansa la locul I. Dar, totodata, parerea mea este ca, oricat de bun ar fi vreun loc, trebuie sa il si stii (poti) pescui. Baietii de la SBS sunt pescari foarte buni, si au profitat la maxim de avantajul obtinut la tragerea la sorti . Sunt convins ca nu orice echipa care ar fi cazut acolo ar fi castigat, sau chiar daca ar fi facut-o, nu cu aproape 1,5 tone. Sa prinzi atata amar de peste nu este joaca de copii . Un lucru mi-asi fi dorit: sa fi cazut acolo baietii nostrii, poate vedeam un nou record mondial de peste 2 tone . Ca si o concluzie, repet: FELICITARI PV-TV Romania si, nu in ultimul rand, GRATULALUNK SBS Sziko Team! | |
|
| |
Doruss Junior Member
Mesaje : 95 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 68 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a Vin 24 Iun 2011 - 9:48 | |
| Un finis extraordinar pentru satmareni, 200 Kg pe ultima suta de metri, Oboseala la maxin, dar locul 2 in concursul asta e ca locul 1, felicitari si fire intinse in continuare, sa fie un an bun ! | |
|
| |
Romeo Active Member
Mesaje : 211 Data de inscriere : 08/03/2011 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a Vin 24 Iun 2011 - 11:35 | |
| Felicitari intregii echipe.
| |
|
| |
Gabrian_Lucian Active Member
Mesaje : 147 Data de inscriere : 18/05/2011 Varsta : 45 Localizare : In general pe malul apei
| Subiect: Re: Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a Vin 24 Iun 2011 - 11:46 | |
| Felicitari PV TV RO !!! Pt mine sunteti pe locul 1 ca balariile alea de o tona jumate nu se pune ,dar ori cum felicitari si baietilor de la SBS ca au reusit sa duca constant concursul pana la capat , de nota ca sunt foarte rezistenti , vorba aia la noi se populeaza cu o tona jumate pe an intreg arealul de balti al judetului si baieti astia au prins cantitatea asta in 96 de ore INTR-UN SINGUR LAC | |
|
| |
dr.florin Senior Member
Mesaje : 255 Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 46 Localizare : SATU MARE
| Subiect: Re: Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a Vin 24 Iun 2011 - 22:28 | |
| Felicitari baietii , ati demonstrat inca o data ca sunteti "meseriasi" ! | |
|
| |
dr.florin Senior Member
Mesaje : 255 Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 46 Localizare : SATU MARE
| Subiect: Re: Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a Vin 24 Iun 2011 - 22:35 | |
| @REMUS SI DORU , explicati-mi va rog de ce ar trebui exclus unul dintre capetele baltii si nu amandoua , respectiv 15 si 19 , daca se exclude 15 ....... ramane oricum 14 ...... sau nu am prins eu ceva ! Multumesc ! | |
|
| |
Adi Buda Senior Member
| Subiect: Re: Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a Vin 24 Iun 2011 - 23:44 | |
| Felicitari PV TV Romania!!! Ati confirmat din nou. Asa cum a spus Remus, ei sunt adevaratii castigatori ai concursului. Bravo! | |
|
| |
arnold_glodean Active Member
Mesaje : 161 Data de inscriere : 10/03/2011 Varsta : 42 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a Sam 25 Iun 2011 - 2:44 | |
| Felicitari PV-TV Romania!!!!! | |
|
| |
ciprian c Active Member
| Subiect: Re: Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a Sam 25 Iun 2011 - 2:53 | |
| | |
|
| |
robert orosz Junior Member
Mesaje : 67 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 48 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a Sam 25 Iun 2011 - 5:29 | |
| | |
|
| |
radumatica Active Member
Mesaje : 249 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 61 Localizare : Satu Mare
| |
| |
ReMuS Active Member
Mesaje : 159 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 42 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a Dum 26 Iun 2011 - 7:37 | |
| - dr.florin a scris:
- @REMUS SI DORU , explicati-mi va rog de ce ar trebui exclus unul dintre capetele baltii si nu amandoua , respectiv 15 si 19 , daca se exclude 15 ....... ramane oricum 14 ...... sau nu am prins eu ceva ! Multumesc !
Florine, daca bine am vazut in difuzarile live ale concursului, pe langa ca este capat de balta, este singurul loc care nu a fost dragat, si a ramas agatatura.... | |
|
| |
pescaDORU Admin
| Subiect: Re: Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a Dum 26 Iun 2011 - 10:16 | |
| - ReMuS a scris:
- dr.florin a scris:
- @REMUS SI DORU , explicati-mi va rog de ce ar trebui exclus unul dintre capetele baltii si nu amandoua , respectiv 15 si 19 , daca se exclude 15 ....... ramane oricum 14 ...... sau nu am prins eu ceva ! Multumesc !
Florine, daca bine am vazut in difuzarile live ale concursului, pe langa ca este capat de balta, este singurul loc care nu a fost dragat, si a ramas agatatura.... ...EXACT! Plus că... din filmările pe care le-am văzut, se pare că de pe 19 (la modul cum erau făcute standurile) aveai cea mai mare întindere de apă la dispoziție! | |
|
| |
Peter Micula Active Member
Mesaje : 138 Data de inscriere : 09/03/2011 Varsta : 48 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a Dum 26 Iun 2011 - 21:48 | |
| Va multumim pentru sustinere ! Am adus o noua cupa la Satu-Mare si sunt bucuros pt. acest loc doi care este de argint dar straluceste a aur . Felicit la randul meu echipa castigatoare pt. rezultatul extraordinar Pozitia 15 de pe lac este un loc superb merita denumirea de VIP. Intre pozitia 14 si 15 exista o stramtoare alcatuita din mici insule si agataturi. Standul 15 fiid izolat de restul lacului avand in staga sa o adevarata delta care are o lungime de 100-130 metri. Asta este, orice echipa care ajunge pe acea pozitie are sanse reale la locul I de aceea ar trebui scos din concurs. Fir Intins SATMARENI !!!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a | |
| |
|
| |
| Cupa Internationala la crap Mori Ezerjo Editia a II-a | |
|