lista finala 1.Stiop Gabi - Stiop Trandafir 2.Dan Mezok - Stefi (Nord Crap) 3.Marcel Bolos - Ciprian Chentean 4.Robert Marka - Tinca Ionut 5.Pruna Marian-Vladut - Partener (Nord Crap) 6.Szendrei Iuliu - Ivanicki Robi 7.Bogdan Gioanca - Adrian Pintea(Nord Crap) 8.Zazula Laszlo - Kegyes Miklos 9.Sebestyen David - Szurokas 10.Sebestyen Zoli - Adi Buda 11.Alex Fertigan - Cameliu Maxim(Nord Crap)
Programul zilei de vineri, 12.08.2011 : ora 09,00 - sedinta tehnica si tragerea la sorti ora 10,00 - deplasarea echipelor la standuri ora 12,00 - START CUPA PRIETENIEI PORUMBESTI 2011 FIR INTINS!
Robert New Member
Mesaje : 30 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 51 Localizare : satu mare
Mai durează căteva zile până se contabilizează numărul exact al capturilor ... până se sortează pe specii de crap solzoși, oglindă, amuri...peste 10 kg, sub 10 kg... e treabă multă! (vorba aia: „Cine are ochi, să audă!”) Sper că a fost înțeles „subtilismul” acestor rânduri!
Oricum, țin să felicit castigătorii concursului și pe toți participanții dealtfel, dar în special, gestul domnilor Buda Adrian si Sebestyen Zoltan (patronul magazinului LADYK) care au dat dovadă pe lângă fair play și de multă generozitate față de câțiva copilași cu dizabilități. Dar am să las ca mai multe comentarii vis-a-vis de acest gest să le facă cei îndreptățiți. Așteptăm fotografiile efectuate cu ocazia concursului!
Gabrian_Lucian Active Member
Mesaje : 147 Data de inscriere : 18/05/2011 Varsta : 45 Localizare : In general pe malul apei
Felicitari participantilor pentru rabdare si pentru perseverenta . Nu vreau sa comentez rezultatele din surse neoficiale ca ori cum am un gust amar ,ca dupa un concurs de 2 zile se castiga o competitie de crap cu punctaj de stationar , pacat de lac , pacat de munca pe care a fost depusa de participanti , singura alinare cred ca a fost mancarea lui Suri .
PS Am trait sa o vad si pe asta 14 000 grame de peste in 48 de ore !!! Tuva muma'n de cratitari .
dr.florin Senior Member
Mesaje : 255 Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 46 Localizare : SATU MARE
Felicitari participantilor pentru rabdare si pentru perseverenta . Nu vreau sa comentez rezultatele din surse neoficiale ca ori cum am un gust amar ,ca dupa un concurs de 2 zile se castiga o competitie de crap cu punctaj de stationar , pacat de lac , pacat de munca pe care a fost depusa de participanti , singura alinare cred ca a fost mancarea lui Suri .
PS Am trait sa o vad si pe asta 14 000 grame de peste in 48 de ore !!! Tuva muma'n de cratitari .
Ai perfecta dreptate Lucian , dar sa stii ca nu numai cratitarii sunt de vina pt. lipsa pestelui din Porumbesti .............. te-ai cruci daca ai afla CINE a dus pestele la cratita
ciprian c Active Member
Subiect: Re: CUPA PRIETENIEI 2011 Porumbesti Mar 16 Aug 2011 - 5:29
Nu fiti rautaciosi
Am vorbit cu cei de la APS si mi-au confirmat ca este peste cacalau in balta doar ca pescarii care au concurat au abordat strategii gresite si n-au reusit sa pacaleasca numerosii crapi si amuri di Porumbesti
Adi Buda Senior Member
Subiect: Re: CUPA PRIETENIEI 2011 Porumbesti Mar 16 Aug 2011 - 11:41
Clasamentul final este urmatorul : LOCUL I GENERAL - Alex Fertigan - Cameliu Maxim(Nord Crap Baia Mare) LOCUL II, respectiv LOCUL I SECTOR A - Zoltan Sebestyen - Adi Buda,, totodata si cea mai mare captura. este adevarat ca s-a prins putin peste, dar...asta e. Ma bucur ca in ansamblu concursul a fost considerat de toti participantii, in ciuda capturilor putine, ca reusit. De fapt, asta e important. Am ramas placut surprins sa vad o postare de pe forumul NORD CRAP, pe care o gasiti aici http://www.nordcrap.ro/index.php/forum/4-competitii-de-pescuit-la-crap/1716-cupa-prieteniei-2011-porumbesti.html#1772 si care spune tot despre concurs, restul e...trailalaila.
aici e amurul care ne-a dat de lucru pe final
[img][/img]
Gabrian_Lucian Active Member
Mesaje : 147 Data de inscriere : 18/05/2011 Varsta : 45 Localizare : In general pe malul apei
Subiect: Re: CUPA PRIETENIEI 2011 Porumbesti Mar 16 Aug 2011 - 11:54
ciprian c a scris:
Nu fiti rautaciosi
Am vorbit cu cei de la APS si mi-au confirmat ca este peste cacalau in balta doar ca pescarii care au concurat au abordat strategii gresite si n-au reusit sa pacaleasca numerosii crapi si amuri di Porumbesti
Tatatat , cum si nu milioane de tone
Adi Buda Senior Member
Subiect: Re: CUPA PRIETENIEI 2011 Porumbesti Dum 21 Aug 2011 - 7:37
Cu multa placere Ramona. Si totodata felicitari pentru locul I de la concursul de azi, cupa FEMINA. Bravo!
Romeo Active Member
Mesaje : 211 Data de inscriere : 08/03/2011 Localizare : Satu Mare
Subiect: CUPA PRIETENIEI 2011 Porumbesti Dum 21 Aug 2011 - 8:27
Gestul vostru e maret, felicitari.Putini sunt oamenii care se mai gandesc si la ceilalti din jur..