| vand boiles solubil, fiert, sau mix pentru boiles | |
|
+2djsoso(sorinboja) ciprian c 6 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
ciprian c Active Member
| Subiect: vand boiles solubil, fiert, sau mix pentru boiles Joi 4 Aug 2011 - 7:02 | |
| De vanzare: - bile fierte; - bile solubile; - mix pentru boiles; - pop up-uri. Boilesurile sunt facute dupa un mix propriu, reteta ce a fost formata si modificata de catre mine si prietenul meu Robi Orosz pe parcursul a 7 ani, pana ce a ajuns la stadiul actual, nu este un mix de firma modificat asa cum fac multi, este un mix 100 % conceptie proprie.
Cu aceste bile s-au obtinut rezultate deosebite atat in partide de placere cat si in concursuri. La nivel de capturi amintesc: - crapul oglinda de 23,30 kg prins de catre subsemnatul anul trecut la Ecsed; - crapul de 22,425 kg prins anul acesta la concursul de la Palotas de catre echipa din care am facut parte, pus pe saltea de prietenul meu Doru Surducan - crapul de 21,600 kg prins anul acesta de catre prietenul meu Romeo Cozac la Harsany; - crapul de 21,200 kg prins anul acesta de catre prietenul meu Dula Zsolt la Harsany.
La nivel de competitii as aminti: - Locul I la Cupa Prieteniei Maconka; - Locul I la Challenge Week Haromfa; - Locul IV la Carpbrotherscup Palotas anul trecut competie cu 54 de echipe; - Locul II la Tiger baits kupa Palotas anul acesta, cu un crap de 22,425 kg. - locul V anul trecut la Haromfa Bojli Show. - locul II pe sector anul acesta la Carpbrotherscup competitie cu 52 de echipe.
Mi-am permis sa postez aceasta oferta intrucat am observat ca multa lume cheltuie sume importante pe boiles si mixuri de calitate indoielnica, care nu-si merita banii.
Pentru comenzi si detalii:
Ciprian Ciarnau - 0744832697; Robert Orosz - 0744189118
| |
|
| |
djsoso(sorinboja) Active Member
| Subiect: Re: vand boiles solubil, fiert, sau mix pentru boiles Joi 4 Aug 2011 - 7:19 | |
| Cipri de ce nu faci public si o lista de preturi ? ...macar la produsele principale... | |
|
| |
ciprian c Active Member
| Subiect: Re: vand boiles solubil, fiert, sau mix pentru boiles Joi 4 Aug 2011 - 7:48 | |
| Scuze, am uitat sa trec preturile: - 1 kg de bile fierte 65 lei; - 1 kg de bile solubile 60 lei; - 1 cutie de pop up-uri 40 lei. | |
|
| |
ciprian c Active Member
| Subiect: Re: vand boiles solubil, fiert, sau mix pentru boiles Joi 4 Aug 2011 - 23:45 | |
| Fiindca mai multi m-au sunat tin sa lamuresc un aspect si aici: bilele nu exista pe stoc, nu sunt ramasite de la vreun concurs sau alte vechituri de care sa ne scapam, fiindca toti stim ca atractia maxima a unei bile e conditionata de faptul de a fi proaspete. Asa ca daca doriti comenzi ferme va rog sa anuntati acest lucru cu minimum 14 zile inainte de data cand aveti programata partida de pescuit, pentru a avea timp a le pregati. | |
|
| |
ciprian c Active Member
| Subiect: Re: vand boiles solubil, fiert, sau mix pentru boiles Lun 8 Aug 2011 - 10:40 | |
| scz.de intarziere Florin, dar am fost pe balta deci este vorba de un fishmeal. | |
|
| |
razvism Active Member
| Subiect: . Mier 7 Sept 2011 - 3:41 | |
| Cam cate bile intra intro cutie de pop-up-uri ? Sau sunt la greutate? | |
|
| |
ciprian c Active Member
| Subiect: Re: vand boiles solubil, fiert, sau mix pentru boiles Mier 7 Sept 2011 - 23:12 | |
| nu le-am numarat, dar cred ca undeva pe la 50 gr. | |
|
| |
michelle1980 New Member
Mesaje : 16 Data de inscriere : 06/10/2011 Varsta : 44 Localizare : BAIA MARE
| Subiect: Re: vand boiles solubil, fiert, sau mix pentru boiles Joi 6 Oct 2011 - 6:26 | |
| salut Cipri, m-ar interesa cu cat vinzi kg-ul de mix si eventual la o cantitate mai mare daca scade pretul... multumesc | |
|
| |
ReMuS Active Member
Mesaje : 159 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 42 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: vand boiles solubil, fiert, sau mix pentru boiles Joi 6 Oct 2011 - 7:37 | |
| Momentan baietii sunt ocupati cu castigarea concursului de la Haromfa Cand vor reveni cu Cupele in tara, sigur vei primi raspuns | |
|
| |
michelle1980 New Member
Mesaje : 16 Data de inscriere : 06/10/2011 Varsta : 44 Localizare : BAIA MARE
| Subiect: Re: vand boiles solubil, fiert, sau mix pentru boiles Joi 6 Oct 2011 - 22:51 | |
| Pai daca il castiga si pe asta ar fi doua locuri 1 in acelasi an pe aceeasi balta ... super.mi-e frica sa nu schimbe prietenii maghiari denumirea baltii, sa ne anuntati daca se intampla acest lucru | |
|
| |
hasan attila gassan Junior Member
Mesaje : 111 Data de inscriere : 09/03/2011 Varsta : 45 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: vand boiles solubil, fiert, sau mix pentru boiles Joi 6 Oct 2011 - 23:56 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: vand boiles solubil, fiert, sau mix pentru boiles | |
| |
|
| |
| vand boiles solubil, fiert, sau mix pentru boiles | |
|