Pescuit Satu Mare
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pescuit Satu Mare

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA

In jos 
+12
danyp
sorin '76
Romeo
ciprian c
pescaDORU
robert orosz
dr.florin
arnold_glodean
Doruss
Ciprian Savu
szabo d daniel
Adi Buda
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
pescaDORU
Admin
Admin
pescaDORU

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 51

XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA   XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA - Pagina 2 I_icon_minitimeDum 28 Aug 2011 - 7:42

Felicitări!
Frumos rezultat!
Bravo băieți!
Sus In jos
danyp
Active Member
Active Member
danyp

Varsta : 44
Localizare : satumare

MesajSubiect: Re: XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA   XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA - Pagina 2 I_icon_minitimeDum 28 Aug 2011 - 11:34

Felicitari baieti ,incet incet se adevereste ca echipele satmarene nu ajung pe podium concurs dupa concurs,din noroc,bravo baieti.
Sus In jos
ReMuS
Active Member
Active Member
ReMuS

Varsta : 42
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA   XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA - Pagina 2 I_icon_minitimeDum 28 Aug 2011 - 20:52

Multumim tuturor pentru felicitari si pentru sustinere!
A fost un concurs greu, cu temperaturi infernale, fara gram de umbra, dar l-am dus cu bine pana la sfarsit si suntem multumiti de rezultat.
Va multumesc inca odata, in numele echipei - Peter, Remus si Zoltan Csobi -, ca ati fost alaturi de noi. Wink
Sus In jos
Peter Micula
Active Member
Active Member
Peter Micula

Data de inscriere : 09/03/2011
Varsta : 48
Localizare : Satu-Mare

MesajSubiect: Re: XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA   XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA - Pagina 2 I_icon_minitimeLun 29 Aug 2011 - 22:41

Multumim frumos pt. incurajari !

Din pacate am luat bataie cu arma noastra secreta '' Amurul '' : ) , in sectorul D nu a circulat amurul...nu stiu din ce cauza ?? este inca un mister pt. mine.
Echipa Halzona din Slo. a reusit sa tina pe patul de nada amurul timp de 3 zile si acest lucru a ajutat echipa sa faca diferenta si sa castige Cupa Europeana de la Maconka !

Suntem multumiti si cu acest rezultat bun dar am sperat si am crezut in prima parte a concursului ca aducem la Satu-Mare acest trofeu !
Ramane pe alta data ! : )

Fir Intins tuturor !!!
Sus In jos
http://www.PV-TV.TV
Mircea
Admin
Admin
Mircea

Data de inscriere : 09/03/2011
Varsta : 45
Localizare : Satu Mare

MesajSubiect: Re: XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA   XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA - Pagina 2 I_icon_minitimeMar 30 Aug 2011 - 3:52

Felicitari baieti, un loc pe podium meritat din plin.
Sus In jos
cipibm
New Member
New Member

Data de inscriere : 12/03/2011
Varsta : 57
Localizare : baia mare

MesajSubiect: Re: XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA   XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA - Pagina 2 I_icon_minitimeMar 30 Aug 2011 - 8:42

Peter Micula a scris:
Multumim frumos pt. incurajari !

Din pacate am luat bataie cu arma noastra secreta '' Amurul '' : ) , in sectorul D nu a circulat amurul...nu stiu din ce cauza ?? este inca un mister pt. mine.
Echipa Halzona din Slo. a reusit sa tina pe patul de nada amurul timp de 3 zile si acest lucru a ajutat echipa sa faca diferenta si sa castige Cupa Europeana de la Maconka !

Suntem multumiti si cu acest rezultat bun dar am sperat si am crezut in prima parte a concursului ca aducem la Satu-Mare acest trofeu !
Ramane pe alta data ! : )

Fir Intins tuturor !!!

Halzona chiar daca au fost (cred eu )in alta"varianta",au avut reteta,sau o"arma secreta", castigatoare.FELICITARI tie si partenerilor tai!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA   XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» V. Professzionális Bojlis Európa Kupa, XX. Jubileumi PV TV - SBS - Maconka Nemzetközi Bojlis Kupa
» IV. PROFESSZIONÁLIS BOJLIS EURÓPA KUPA - XIX. SBS - PV TV - MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA 2012
» XI. Ohat nemzetközi bojlis kupa
» Proffeszinalis Bojlis Europa Kupa - Maconka 2012 (Ungaria)
» VIII. OHAT BOJLIS KUPA

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Pescuit Satu Mare :: Competiţii de pescuit :: Tari în beţe la crap-
Mergi direct la: