pescaDORU Admin
| Subiect: Re: XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA Dum 28 Aug 2011 - 7:42 | |
| Felicitări! Frumos rezultat! Bravo băieți! | |
|
danyp Active Member
Mesaje : 154 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 44 Localizare : satumare
| Subiect: Re: XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA Dum 28 Aug 2011 - 11:34 | |
| Felicitari baieti ,incet incet se adevereste ca echipele satmarene nu ajung pe podium concurs dupa concurs,din noroc,bravo baieti. | |
|
ReMuS Active Member
Mesaje : 159 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 42 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA Dum 28 Aug 2011 - 20:52 | |
| Multumim tuturor pentru felicitari si pentru sustinere! A fost un concurs greu, cu temperaturi infernale, fara gram de umbra, dar l-am dus cu bine pana la sfarsit si suntem multumiti de rezultat. Va multumesc inca odata, in numele echipei - Peter, Remus si Zoltan Csobi -, ca ati fost alaturi de noi. | |
|
Peter Micula Active Member
Mesaje : 138 Data de inscriere : 09/03/2011 Varsta : 48 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA Lun 29 Aug 2011 - 22:41 | |
| Multumim frumos pt. incurajari !
Din pacate am luat bataie cu arma noastra secreta '' Amurul '' : ) , in sectorul D nu a circulat amurul...nu stiu din ce cauza ?? este inca un mister pt. mine. Echipa Halzona din Slo. a reusit sa tina pe patul de nada amurul timp de 3 zile si acest lucru a ajutat echipa sa faca diferenta si sa castige Cupa Europeana de la Maconka !
Suntem multumiti si cu acest rezultat bun dar am sperat si am crezut in prima parte a concursului ca aducem la Satu-Mare acest trofeu ! Ramane pe alta data ! : )
Fir Intins tuturor !!! | |
|
Mircea Admin
Mesaje : 91 Data de inscriere : 09/03/2011 Varsta : 45 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA Mar 30 Aug 2011 - 3:52 | |
| Felicitari baieti, un loc pe podium meritat din plin. | |
|
cipibm New Member
Mesaje : 48 Data de inscriere : 12/03/2011 Varsta : 57 Localizare : baia mare
| Subiect: Re: XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA Mar 30 Aug 2011 - 8:42 | |
| - Peter Micula a scris:
- Multumim frumos pt. incurajari !
Din pacate am luat bataie cu arma noastra secreta '' Amurul '' : ) , in sectorul D nu a circulat amurul...nu stiu din ce cauza ?? este inca un mister pt. mine. Echipa Halzona din Slo. a reusit sa tina pe patul de nada amurul timp de 3 zile si acest lucru a ajutat echipa sa faca diferenta si sa castige Cupa Europeana de la Maconka !
Suntem multumiti si cu acest rezultat bun dar am sperat si am crezut in prima parte a concursului ca aducem la Satu-Mare acest trofeu ! Ramane pe alta data ! : )
Fir Intins tuturor !!! Halzona chiar daca au fost (cred eu )in alta"varianta",au avut reteta,sau o"arma secreta", castigatoare.FELICITARI tie si partenerilor tai! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: XVII. MACONKA NEMZETKÖZI BOJLIS KUPA | |
| |
|