- gimi_mures a scris:
- Merci Doru.
Clar ca cel pneumatic e cel mai bun, insa la asa ceva iti mai trebuie si un compresor
Tehnipeche se poate gasi la noi ? De bine am auzit si de pistolul de la Gardner Deluxe XT.
La masina de tocat lasi doar melcul si atat ?
Tehnipeche-ul se găsea pe Carpio într-o vreme. De Gardner nu știu nimic.
Exact, lași doar melcu.l Pentru fixarea pâlniei s-ar putea să ai nevoie de o șaibă pe care o poți confecționa dintr-o bucată de tablă subțire.
La mașina mea de tocat, această șaibă este înlocuită cu succes de o garnitură metalică ce se folosește la presoul de cafea.
Pe lângă pistolul mecanic, mașina de tocat carne are un avantaj: chiar dacă coca se mai uscă, melcul mașinii o împinge fără probleme. Și efortul depus este mult mai mic.
Oricum, eu mă gândesc serios la achiziționarea unui malaxor (în primul rând) și apoi la un pistol pneumatic și un touster gigant!
Îți ușurează munca foarte, foarte mult iar de timpul în care îți rezolvi treaba ... nu mai vorbim!