Pescuit Satu Mare
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pescuit Satu Mare

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

salut

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
cosmin 29 cos
New Member
New Member
cosmin 29 cos

Data de inscriere : 03/06/2011
Varsta : 42
Localizare : satu mare

salut Empty
MesajSubiect: salut   salut I_icon_minitimeDum 1 Ian 2012 - 9:48

Salut tuturor si,,LA MULTI ANI,, ma numesc TINTA COSMIN , am 29 ani si pescuiesc la crap de aproximativ 3 ani. Mai am de invatat foarte multe despre acest stil de pescuit dar eu sper ca cu timpul voi reusi sa ma perfectionez. Lucrez in domeniul vanzarilor,casatorit. Tuturor pescarilor din SATU MARE le doresc multa sanatate si fir intins
Sus In jos
pescaDORU
Admin
Admin
pescaDORU

Data de inscriere : 08/03/2011
Varsta : 51

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut I_icon_minitimeDum 1 Ian 2012 - 11:09

cosmin 29 cos a scris:
Salut tuturor si,,LA MULTI ANI,, ma numesc TINTA COSMIN , am 29 ani si pescuiesc la crap de aproximativ 3 ani. Mai am de invatat foarte multe despre acest stil de pescuit dar eu sper ca cu timpul voi reusi sa ma perfectionez. Lucrez in domeniul vanzarilor,casatorit. Tuturor pescarilor din SATU MARE le doresc multa sanatate si fir intins
Bine ai venit Cosmine!
Sus In jos
dani ziman
New Member
New Member
dani ziman

Data de inscriere : 20/01/2012
Varsta : 41
Localizare : satu mare

salut Empty
MesajSubiect: SALUT   salut I_icon_minitimeVin 27 Ian 2012 - 9:45

SALUT si tot respectul pentru toti pescarii.. ma numesc DANI ZIMAN si am 28 de ani am dat an boala aceasta de cand am facut ochi Very Happy ...Pescuiam de cate ori aveam ocazia pe renumitele balti pe care pot sa spun ca am crescut...cum ar fi faimosul cubic,pescarusul,balta verde si an parcul romei cand nu ne fugareau gardieni Laughing ....Pescuiam cu bete din bambus,alun...si cine avea pe vremea acea bete din fibra ..acelea din doua tronsoane de culoare albastra asortate cu mulinete germina erau cei mai tari Wink Adevaratele FREE SPIRITURI.... pe vremea acea Very Happy ..Pescuiam la toate soiurile de peste..numai [pedzesi sa fie] Smile Adevarata pasiune am descoperito inaintand an timp...cand am prins primul CIORTAN..si de acolo a inceput totu...nopti ,zile petrecute pe balti,retete de boiles , nade si lista ar putea continua la nesfarsit...Dar cred ca multi dintre voi va regasiti an cuvintele astea Smile Cand vine sezonul mai rece si spiningul ami trage cu ochiul Wink ...din pacate avem nenumarate lacuri foarte frumoase pe care am putea sa practicam acest sport dar pestele este tot mai des apsent pe la noi..MARE PACAT..Cam atat despre mine ...dar voua va doresc DRILURI FARA NUMAR SI CAPTURI CAT MAI MARIdar nu an ultimul rand SANATATE..
Sus In jos
Continut sponsorizat

salut Empty
MesajSubiect: Re: salut   salut I_icon_minitime

Sus In jos

salut
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» salut:)
» MEDIESU AURIT