SALUT si tot respectul pentru toti pescarii.. ma numesc DANI ZIMAN si am 28 de ani am dat an boala aceasta de cand am facut ochi
...Pescuiam de cate ori aveam ocazia pe renumitele balti pe care pot sa spun ca am crescut...cum ar fi faimosul cubic,pescarusul,balta verde si an parcul romei cand nu ne fugareau gardieni
....Pescuiam cu bete din bambus,alun...si cine avea pe vremea acea bete din fibra ..acelea din doua tronsoane de culoare albastra asortate cu mulinete germina erau cei mai tari
Adevaratele FREE SPIRITURI.... pe vremea acea
..Pescuiam la toate soiurile de peste..numai [pedzesi sa fie]
Adevarata pasiune am descoperito inaintand an timp...cand am prins primul CIORTAN..si de acolo a inceput totu...nopti ,zile petrecute pe balti,retete de boiles , nade si lista ar putea continua la nesfarsit...Dar cred ca multi dintre voi va regasiti an cuvintele astea
Cand vine sezonul mai rece si spiningul ami trage cu ochiul
...din pacate avem nenumarate lacuri foarte frumoase pe care am putea sa practicam acest sport dar pestele este tot mai des apsent pe la noi..MARE PACAT..Cam atat despre mine ...dar voua va doresc DRILURI FARA NUMAR SI CAPTURI CAT MAI MARIdar nu an ultimul rand SANATATE..