| Lansete crap | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristy Active Member
Mesaje : 127 Data de inscriere : 06/04/2011 Varsta : 27 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Lansete crap Mier 11 Ian 2012 - 4:54 | |
| Pt lacuri mari, aruncari lungi cu pungi PVA, plantat , si 3.90m, ce lansete se preteaza de 3 lb sau de 3,5 lb? PS: parerea mea este ca laseta potrivita enumeratiilor de mai sus este lanseta de 3.5 lb doar ca imi este frica ca nu voi avea placerea drilului (esenta pescuitului) Intrebarea a 2-a este(pt posesorii de lansete de 3.5 lb) aveti placere in drill cu un ciortan de 2-3 kg s-au numai cu monstrii?
M-ati ajuta ff mult daca miati da niste raspunsuri si eventual ce lansete folositi? desi bugetul meu este ~ 1000 lei/buc . | |
|
| |
razvism Active Member
| Subiect: . Mier 11 Ian 2012 - 6:40 | |
| | |
|
| |
Mircea Admin
Mesaje : 91 Data de inscriere : 09/03/2011 Varsta : 45 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Lansete crap Mier 11 Ian 2012 - 6:51 | |
| - Cristy a scris:
- Pt lacuri mari, aruncari lungi cu pungi PVA, plantat , si 3.90m, ce lansete se preteaza de 3 lb sau de 3,5 lb?
PS: parerea mea este ca laseta potrivita enumeratiilor de mai sus este lanseta de 3.5 lb doar ca imi este frica ca nu voi avea placerea drilului (esenta pescuitului) Intrebarea a 2-a este(pt posesorii de lansete de 3.5 lb) aveti placere in drill cu un ciortan de 2-3 kg s-au numai cu monstrii?
M-ati ajuta ff mult daca miati da niste raspunsuri si eventual ce lansete folositi? desi bugetul meu este ~ 1000 lei/buc . Cristi in primul rand tre sa te decizi ce fel de pescuit practici in general: la distanta sau plantat. Pentru ultima varianta iti recomand bete de 3,6 de pana in 2,75 lb. Pentru prima varianta 3 sau 3,5 lb. Apoi e foarte importanta actiunea batului. Alt aspect ar fi daca folosesti saculeti PVA, in cazul asta ai nevoi de un bat cu putere de aruncare mai mare. E o adevarata poveste, e foarte greu sa gasesti un bat bun la de toate si daca totusi il gasesti, ala te ustura la buzunar. | |
|
| |
Cristian Halmi New Member
Mesaje : 23 Data de inscriere : 12/03/2011 Varsta : 44 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: Lansete crap Mier 11 Ian 2012 - 14:28 | |
| Pentru aruncarile lungi cu saculeti ar fi o varianta lansetele FOX HORIZON 3,5LB la cca 750lei | |
|
| |
Andrei H. Active Member
Mesaje : 177 Data de inscriere : 08/05/2011 Varsta : 39 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Lansete crap Mier 11 Ian 2012 - 14:39 | |
| - Cristy a scris:
- Pt lacuri mari, aruncari lungi cu pungi PVA, plantat , si 3.90m, ce lansete se preteaza de 3 lb sau de 3,5 lb?
PS: parerea mea este ca laseta potrivita enumeratiilor de mai sus este lanseta de 3.5 lb doar ca imi este frica ca nu voi avea placerea drilului (esenta pescuitului) Intrebarea a 2-a este(pt posesorii de lansete de 3.5 lb) aveti placere in drill cu un ciortan de 2-3 kg s-au numai cu monstrii?
M-ati ajuta ff mult daca miati da niste raspunsuri si eventual ce lansete folositi? desi bugetul meu este ~ 1000 lei/buc . Eu folosesc shimano de 3 lb am ales placerea drilului......inrest e alegerea ta pt ca tu stii pe ce lacuri iti incerci norocul si care e stilul tau de pescuit | |
|
| |
Cristy Active Member
| Subiect: Re: Lansete crap Joi 12 Ian 2012 - 9:54 | |
| Deci m-am decis: Vreau sa lansez departe cu saculeti solubili si la plantat as merge la nagykallo dar daca nu exista lanseta corespunzatoare pt aceste 2 cerinte in bugetul meu at va rog sa nu luati in considerat plantatul, mai bn arunc de pe mal pt ca oricum acest fel de pescuit fa vi practicat de mn cel mai mult. Va rog sa-mi dati niste ex de lansete pt optiunile mele.
Si eu am mai citi despre hakuyo ca este un bat pt monstrii asta insemnand ca la crapi de 5-6 kg ii scoti la suprafata ca pe un caras (asa cred)
PS: Mulineta aleasa este Shimano BBRLC | |
|
| |
Cristy Active Member
| Subiect: Re: Lansete crap Joi 12 Ian 2012 - 9:59 | |
| Baltile pe care eu voi pescui vor fi in cea mai mare mari s-au foarte mari. Precum: -Ohat -Nagykallo -Harsany -Maconka -si poate pe la noi (Moara Vlasiei, Tancabesti ) | |
|
| |
Cristy Active Member
| |
| |
midnicht2000 New Member
Mesaje : 3 Data de inscriere : 13/08/2011 Varsta : 36 Localizare : satu mare
| Subiect: Pokee Tournament Mar 17 Ian 2012 - 10:12 | |
| Cunoaste cineva lanseta Pokee Tournament 3.90 3.5lb? Ce parere aveti, foloseste cineva? | |
|
| |
ciprian c Active Member
| Subiect: Re: Lansete crap Mier 18 Ian 2012 - 8:07 | |
| Uita-te pe site-urile astea ca sa-ti faci o parere despre lansete si ce caracteristici trebuie sa cauti la lanseta pe care o doresti. http://www.century.gb.com/http://www.freespiritfishing.com/In rest puterea batului si actiunea lui sunt 2 lucruri diferite, documenteaza-te si iti vei da seama singur ce bat vrei. | |
|
| |
midnicht2000 New Member
Mesaje : 3 Data de inscriere : 13/08/2011 Varsta : 36 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: Lansete crap Mier 18 Ian 2012 - 8:30 | |
| - ciprian c a scris:
- Uita-te pe site-urile astea ca sa-ti faci o parere despre lansete si ce caracteristici trebuie sa cauti la lanseta pe care o doresti.
http://www.century.gb.com/
http://www.freespiritfishing.com/
In rest puterea batului si actiunea lui sunt 2 lucruri diferite, documenteaza-te si iti vei da seama singur ce bat vrei. Multumesc! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lansete crap | |
| |
|
| |
| Lansete crap | |
|