Pescuit Satu Mare
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pescuit Satu Mare

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

E un iceput

In jos 
AutorMesaj
FIRU STIOP
Junior Member
Junior Member

Data de inscriere : 31/05/2012

E un iceput Empty
MesajSubiect: E un iceput   E un iceput I_icon_minitimeVin 1 Iun 2012 - 0:15

Mi-am calcat pe suflet si am revenit pe forumul satmarean din doua motive,pe care eu le consider destul de relevante si care merita toata atentia noastra a patimasilor in ale pescuitului la crap,si nunumai…
1.Constat cu mare placere ca si in Satu Mare se ,misca ceva in organizarea de concursurii,cei drept cam timid,dar e un inceput,totusi,in care sa participe si colegi de-ai nostrii de TOP ,cu succese evidente in concursuri internationale ca; Cipri Cearnau, Robert Oros, Doru Surducan,Romeo Cozac cat si pescarii de marca ,baimareni si oradeni,fapt ce ma face sa-i respect si mai mult pentru ca prin gestul lor, introducem si satmarul in circuitul de concursuri de acest gen,adevarat deocamdata intern.De remarcat faptul ca pe toata perioada concursului de la Moby Dick ,au fost alaturi de noi Maiestrul Peter Micula si Remus, ceea ce ma duce cu gandul ca poate ,anul acesta si/sau anul viitor o sa pot(putem) concura alaturi si de ei,bineinteles pastrand proportia.Spun acest lucru dintr-un motiv foarte simplu si practic ,pentru ca ori ce pescar care se respecta, va dori sa participle alaturi de toti campioni nostrii, pentru a invata si/sau fura tehnici esentiale in ale pescuitului de performanta,cum ar fi;
-pozitia in stand-modul de amplasare si unghiul sky-pod-ului fata de apa,verificarea structurilor din apa/timp,modul de nadire(distanta-ore-cantitate-tip nada,etc) timp/ drill , viteza de schimbare a lansetelor ,etc,etc.
-si nu in ultimul rand , modul lor de a se comporta in stand pe toata durata concursului,pentru ca ,cu regret spun, noi novicii avem mari lacune la acest capitol,dar asta-i alta discutie.
2.Al doilea motiv este faptul ca polemicile constructive primeaza pe acest forum in fata celor cu atac la persoana.
Sigur nu voi discuta despre potentialul oferit de locatie si/sau locatii de pescuit pentru aceste tipuri de concurs ,deocamdata, dar promit sa revin sa dezbatem impreuna aceasta tema..
PS.Va multumesc si eu tuturor pentru felicitarile transmise,vis a vis de concursul castigat la Cupa Prieteniei de la Porumbesti si nu in ultimul rand organizatorilor,castigatorilor si concurentilor, de la ambele concursuri organizate ,la care am participat, alaturi de care m-am simtit ca intr-o mare familie.
Pana ne mai auzim ,tot binele din lume !

Sus In jos

E un iceput
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Pescuit Satu Mare :: Competiţii de pescuit :: Tari în beţe la crap-
Mergi direct la: