Multumim tuturor pentru felicitari si incurajari, m-am simtit excelent la Haromfa desi am pescuit toata saptamana cu probleme medicale si m-am dus la Haromfa ignorand sfaturile doctorilor, dar nu-mi pare rau deloc
A fost un pescuit foarte solicitant pe una dintre cele mai dificile balti. Am stiut ca prima noapte va fi extrem de importanta, intrucat ulterior pestele devine mofturos, observatie facuta anul trecut la Haromfa Bojli Show. Robi a tras primul, locul 20. Am stiut ca e un loc care tine peste, se prinsese si cu alte ocazii acolo dar nimic spectaculos, noi nu mai pescuisem acolo niciodata. Dupa ce am intrat la plantat ne-am dat seama cu adevarat de potentialul locului si de faptul ca poate fi exploatat. Ceea ce am si reusit, am avut pe acel loc de doua ori drill dublu, asta inseamna ca doua bete au tras deodata sau la interval de cateva minute. Am avut in total 9 prezentari din care am pus pe saltea 6 pesti.
A doua oara am extras eu locul 21, aflat la vreo 150 m in dreapta locului 20, initial in sinea mea m-am bucurat, intrucat era aproape de locul 20 unde am mers excelent primele 25 de ore. La o oara dupa ce am plantat betele, Robi a avut prima prezentare, din pacate betele s-a invartit dupa trei radacini de nuferi si...pa. A iesit soarele, si am intrat cu ochelarii polaroizi si m-am speriat de ca am vazut, locul contine foarte multa agatatura. Pana dimineata 7 trageri din care au iesit doi crapi mici, restul parcati. Am plecat la a treia extragere suparati, intrucat stiam ca am ratat o sansa imensa pierzand 5 pesti intr-o mansa. La a treia extragere din urna iese locul 22, Robi se bucura eu nu prea, cunosteam locul de la Bojli Show de anul trecut intrucat a doua mansa am pescuit pe el. Stiam ca exista un singur loc in larg care da peste, departe la 250 m la limita standului si in rest un plaur mare in mal de unde mai ai ceva sanse. Pe acest loc pescuise in primele 2 manse echipa Obuda Carp Team, echipa cu multe victorii la Haromfa inclusiv anul trecut la Bojli show care nu avuse prezentare timp de 50 de ore pe acest loc.
Era critic sa punctam si sa nu plecam cu 0 de pe acel loc, asa am plantat 3 bete la marginea plaurului mai in interior. Marginea plaurului este locasul excelent al somnilor mari extrem de numerosi la Haromfa. Dupa ce rasare soarele somnii devin ceva mai apatici si atunci am repozitionat betele. Am scapat excelent de pe acest loc, 3 trageri 3 pesti, procentaj 100%. Dupa ce am vazut clasamentul la finalul celei de a treia runde ne-am dat seama ca intr-adevar avem sansa de a castiga acest concurs.
Am extras din nou, de data asta standul 1, chiar la baraj, la mese echipele maxcarp chicoteau de bucurie, in sfarsit credeau ca a sosit sansa lor, intrucat barajul desi este cunoscut ca un loc cu peste mare, in general da peste putin in concursuri.
Am platat doua bete in jurul debarcaderului rupt chiar la marginea stabilopozilor si 2 pe apa "curata" Pe locul asta parca nu esti la Haromfa, nu exista nuferi, doar apa curata, iar balizarea culoarului era extrem de ingusta pentru 4 bete.
Din patru trageri am reusit sa scoatem 3 pesti, doi de sub ponton si unul de pe un prag la limita standului. Eram din nou in carti pentru locul 1, sau mai bine zis ramasesem.
Ultima extragere, locul 3. Un loc cu apa curata si putina agatatura, daca primele 3 zile pescuisem "in jungla" acum aveam parte doar de apa curata, parca mi-as fi dorit insa mai mult "jungla" intrucat stiam ca acolo e densitatea de peste mai mare.
Stiam ca si acesta e un loc de peste mare si asa a si fost, 2 buc peste 9 kg, 1 buc peste 6 kg, la care s-au mai adaugat 3 buc peste 3 kg.
Punct final, la ultima cantarire d-l Palinko imi spune in gluma ca nu mai are rost sa cantarim intrucat am castigat, ma uit la Robi si aproape ca imi dau lacrimile, o echipa din Satu Mare a castigat Challenge Week-ul, e prea frumos sa fie adevarat, si fiind obisnuit in concursuri cu tot felul de suprize imi refuz bucuria pana nu vad clasamentul final...da e adevarat am castigat challenge week-ul...stau si acum si ma uit la cupa pe care scrie locul 1, Zold Pokol Mester Horgasza, VI Challenge Week Haromfa 2011...e al dracului de frumoasa...aseara am dormit cu ea pe noptiera
Si parca si buzunarului ii sta mai bine cu 1 milion de FT in el
Ne-am sitit extraordinar in compania lui Peter, Norbi si Remus, chiar ii spuneam lui Robi pe drum ca acest concurs a fost perfect din toate punctele de vedere.
Inca odata multumim tuturor pentru felicitari si va doresc fir intins!