Masaro New Member
Mesaje : 4 Data de inscriere : 10/03/2013 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Problema CALINESTI !!! Dum 10 Mar 2013 - 6:52 | |
| Buna ziua. Ma bucur ca am ajuns pe un forum de pescari... doresc sa-mi spun of-ul. Ceea ce face patronul pe barajul Calinesti (nu al barajului care este a statului), privind discriminarea la accesul pe barajul statului de a pescui... OARE ESTE LEGAL??? Nu moral.... ca e clar ca nu este. Sunt curios de pareri... si poate demaram o actiune de protest a pescarilor din Satu Mare si Maramures !!! Ce ziceti? | |
|
Andrei H. Active Member
Mesaje : 177 Data de inscriere : 08/05/2011 Varsta : 39 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Problema CALINESTI !!! Dum 10 Mar 2013 - 10:33 | |
| - Masaro a scris:
- Buna ziua.
Ma bucur ca am ajuns pe un forum de pescari... doresc sa-mi spun of-ul. Ceea ce face patronul pe barajul Calinesti (nu al barajului care este a statului), privind discriminarea la accesul pe barajul statului de a pescui... OARE ESTE LEGAL??? Nu moral.... ca e clar ca nu este. Sunt curios de pareri... si poate demaram o actiune de protest a pescarilor din Satu Mare si Maramures !!! Ce ziceti? eventual terenul este, dar luciul de apa si pesti nu din cate stiu eu asa ca este discutabila treaba,fara sa_i iau apararea pina ce are un contract de concesionare isi inpune regulile lui,poti sal sactionezi doar prin a nu merge la pescuit mai mult nu ai ce sa faci | |
|
roby99 New Member
Mesaje : 38 Data de inscriere : 07/04/2011 Varsta : 31 Localizare : Negresti oas
| Subiect: Re: Problema CALINESTI !!! Lun 11 Mar 2013 - 6:53 | |
| agreez ideea dvs in legatura cu protestul......cine ii in masura il rog sa se intereseze de situatie si ce se poate face!!! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Problema CALINESTI !!! | |
| |
|