Ghita N. Junior Member
Mesaje : 103 Data de inscriere : 09/03/2011 Varsta : 36 Localizare : Satu Mare
| Subiect: nabrad Mier 6 Apr 2011 - 20:17 | |
| voi sunteti nebuni cu nabradu...cine ce v.o facut? v.o batut pe acolo? v.o luat unditele? eu am fost odata si nu mi.o zis nimeni nici dute incolo... | |
|
ReMuS Active Member
Mesaje : 159 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 42 Localizare : Satu Mare
| |
Ghita N. Junior Member
| Subiect: Re: nabrad Vin 8 Apr 2011 - 2:54 | |
| Am prins,normal ca am prins,de asta zic ca ce aveti cu totii:)) si am auzit ca la balta asta daca prinzi 2 crapi tre' sa scoti betele sau asa ceva...fratilor mie nu mi.a zis nimeni nimic,poate s.au schimbat regulile... | |
|
Adi Buda Senior Member
| Subiect: Re: nabrad Vin 8 Apr 2011 - 2:56 | |
| sau poate...nu te-au vazut. | |
|
Ghita N. Junior Member
| Subiect: Re: nabrad Vin 8 Apr 2011 - 2:57 | |
| na tot ce e posibil:-s,na atunci nu mai e de mers acolo:P | |
|
mihai66 New Member
| Subiect: Re: nabrad Vin 8 Apr 2011 - 7:11 | |
| Este adevarat...cand ai 2 crapi...pa si la revedere. Vin paznicii, se uita in juvelnic si daca ai 2 bucati ...goodbye. | |
|
adrian New Member
Mesaje : 47 Data de inscriere : 16/03/2011 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: nabrad Vin 8 Apr 2011 - 13:50 | |
| foarte ciudat..... eu am fost acum vreo 2 saptamani si a fost ok, conditii bune, peste prins ( mult mai bine fata de ce gasesti in sm) iar cei care se ocupau de balta chiar n au avut nicio treaba cu mine sau cu restu..... un pescar a prins vreo 4 crapi iar cand a venit tipu de la administratie nu ia zis nimic! comparand cu ce gasesti la noi taxe mult mai mari fata de ce ne ofera baltile noastre, conditii mult mai proaste! chiar am sa mai trec p acolo | |
|
sorin '76 Junior Member
| Subiect: Re: nabrad Sam 9 Apr 2011 - 9:19 | |
| - adrian a scris:
- foarte ciudat..... eu am fost acum vreo 2 saptamani si a fost ok, conditii bune, peste prins ( mult mai bine fata de ce gasesti in sm) iar cei care se ocupau de balta chiar n au avut nicio treaba cu mine sau cu restu..... un pescar a prins vreo 4 crapi iar cand a venit tipu de la administratie nu ia zis nimic! comparand cu ce gasesti la noi taxe mult mai mari fata de ce ne ofera baltile noastre, conditii mult mai proaste! chiar am sa mai trec p acolo
Toata consideratia fata de tine si este foarte bine ca nu ai patit-o, insa noi, cei care am frecventat mai des acest loc avem si alte experiente de genul celor prezentate in acest forum. Iti doresc sa nu cunosti partea cealalta a monedei... Daca doresti sa pescuiesti in HU poate ar trebui sa ai ca reper de la Nyieregyhaza in colo, mai aproape risti ca patronii sa fie majoritatea smecheri ca la noi. | |
|