Transmitem multumirile noastre, promotorului, Adi Buda,a acestui concurs,organizatorului Sebi,sponsorilor ,concurentilor,celor care ne-au felicitat si nu in ultimul rand,d-lui Director Tephenhart Adalbert, pentru ca a pus la dispozitie lacul Porumbesti.Din pacate densitatea pestelui,sau probabil (ne)stiinta noastra (sau de ce nu,amandoua)de al pacali,pe parcursul concursului, se pare ca a cam spulberat optimismul cu care am intrat in stand.Dar am vazut si la case mai mari situatii de acest fel,daca nu si mai deceptionante.Una peste alta ,noi credem ca orice concurs are farmecul si SCOALA necesara pentru a urca o treapta,putin mai profesionala in acest sport, de multe ori de hazard.
P.S Multi prieteni de-ai nostrii si nu numai,se intreaba ,cum reusim sa avem rezultate.Eu am scris pe acest forum ca pescarii de calitate sunt cei care stiu sa prinda pe acele balti unde alti nu prind sau se plang ca nu sunt pesti.Acolo pe acele balti iti desavarsesti aptitudinile de ,,magician”in ale pescuitului.In rest …povesti ,povesti,povesti(no offence)