| "Of" ul pescarilor | |
|
+19vlad Mircea flo75 C. Bojan calinpop79 zazula tepfenhart adalbert ciprian c Ciprian Savu sorin '76 dr.florin Adi Buda Amaritul costi02 marius_mc grec gheorghe radumatica anonimul Ramona Marka 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
vlad New Member
| Subiect: Multumiri ! Lun 11 Apr 2011 - 10:28 | |
| Multumim de informatie si sper ca cei in drept sa se autosesizeze dat fiind si proba video. Eu cred ca intra la furt calificat. Sper sa primeasca ce merita !!! | |
|
| |
flo75 New Member
Mesaje : 41 Data de inscriere : 17/03/2011 Varsta : 49 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 8:59 | |
| "Pfoooooaaaaaiiii umbla astia cu camere dupa ei,,, pfoooooaaa cand mai practic eu C&R de balta??? mai poate ajung vedetaaaaa iupiiiiii se filmeaza Filmarea oare se face fulll HD?" | |
|
| |
radumatica Active Member
Mesaje : 249 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 61 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 9:17 | |
| | |
|
| |
flo75 New Member
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 9:24 | |
| Ma distra si pe mine filmareaa,,,,,,,oricum baietii au sa scape si o iau de la capat... pentru ca le este in sange "furatul" daca te uiti putin atent am pus niste ghilimele """""""""""""""" nu , nu sunt deala care tot ce vede baga-n geanta | |
|
| |
radumatica Active Member
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 9:36 | |
| - flo75 a scris:
- Ma distra si pe mine filmareaa,,,,,,,oricum baietii au sa scape si o iau de la capat... pentru ca le este in sange "furatul" daca te uiti putin atent am pus niste ghilimele """""""""""""""" nu , nu sunt deala care tot ce vede baga-n geanta
Ma bucur ca nu esti dintre aceia ! In rest sunt convins ca filmarea a fost facuta intr-adevar dar cu buna credinta,ca sa-i multumeasca pe sefii APS,care cer dovezi filmate,respectiv fotografiate,(desi nu pot constitui probe in cazul unui proces),in loc ca comisia de disciplina(care este activa...dar nu are activitate )sa faca controale inopinate(inclusiv asupra paznicilor) la orice ora din zi si din noapte,...bineinteles prin respectarea legii ! Va sugerez ca .... Toti pescarii cumparati.....camere video,care sa tina locul procesului verbal de constatare a infractiunii.....etc !
Ultima editare efectuata de catre radumatica in Mar 12 Apr 2011 - 9:44, editata de 1 ori | |
|
| |
flo75 New Member
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 9:39 | |
| Domnu Radu ,,,,as vrea si eu sa se fac lumina odata , dar stiti cum se zice.... "ca pe drumul din poveste inainte mult mai este " | |
|
| |
radumatica Active Member
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 9:47 | |
| | |
|
| |
flo75 New Member
| |
| |
radumatica Active Member
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 9:55 | |
| | |
|
| |
Ramona Marka Junior Member
Mesaje : 53 Data de inscriere : 11/03/2011 Varsta : 47 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 10:28 | |
| - radumatica a scris:
- flo75 a scris:
- Ma distra si pe mine filmareaa,,,,,,,oricum baietii au sa scape si o iau de la capat... pentru ca le este in sange "furatul" daca te uiti putin atent am pus niste ghilimele """""""""""""""" nu , nu sunt deala care tot ce vede baga-n geanta
Ma bucur ca nu esti dintre aceia ! In rest sunt convins ca filmarea a fost facuta intr-adevar dar cu buna credinta,ca sa-i multumeasca pe sefii APS,care cer dovezi filmate,respectiv fotografiate,(desi nu pot constitui probe in cazul unui proces),in loc ca comisia de disciplina(care este activa...dar nu are activitate )sa faca controale inopinate(inclusiv asupra paznicilor) la orice ora din zi si din noapte,...bineinteles prin respectarea legii ! Va sugerez ca .... Toti pescarii cumparati.....camere video,care sa tina locul procesului verbal de constatare a infractiunii.....etc ! Filmarea a fost facuta ca sa mediatizam problema, avem speranta ca astfel vom schimba mentalitatea oamenilor, in rest nu mai comentez, dar mi-ar face placere ca in loc sa va bateti joc, mai bine dati o mana de ajutor. | |
|
| |
ciprian c Active Member
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 10:30 | |
| Problemele astea cu C&R si cratitareala nu se vor solutiona decat in momentul in care va creste nivelul de trai, si pescarul nu va incerca sa amortizeze prin pestele prins costul benzinei pana la balta, tzigarile, bautura. taxa de pescuit, c/v carligelor, firelor etc. Iar partea cu curatenia pe malul baltii e si mai dificila fiind vorba de educatie si mentalitate si aici nu prea mai ai ce face decat prin educarea corespunzatoare a generatiilor viitoare care cu putin noroc vor mai avea ape, pesti, paduri, animale, daca nu vor merge la vecinii nostri unguri | |
|
| |
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 10:34 | |
| - ciprian c a scris:
- Problemele astea cu C&R si cratitareala nu se vor solutiona decat in momentul in care va creste nivelul de trai, si pescarul nu va incerca sa amortizeze prin pestele prins costul benzinei pana la balta, tzigarile, bautura. taxa de pescuit, c/v carligelor, firelor etc.
Iar partea cu curatenia pe malul baltii e si mai dificila fiind vorba de educatie si mentalitate si aici nu prea mai ai ce face decat prin educarea corespunzatoare a generatiilor viitoare care cu putin noroc vor mai avea ape, pesti, paduri, animale, daca nu vor merge la vecinii nostri unguri Asa este Ciprian, dar nu simtiti nevoia sa faceti ceva? Nici copii nu sunt educati asa cum ar trebui, trebuie sa fim uniti si sa ne implicam in orice fel de activitate de genul, pentru ca altfel si copii copiilor nostrii vor avea aceeasi problema. | |
|
| |
marius_mc Junior Member
Mesaje : 107 Data de inscriere : 08/03/2011 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 10:45 | |
| Ma bucur foarte tare ca ati SUNAT la 112 in momentul cand ati sesizat problema. Fapta savarsita se incadreaza la art 51 lit f din legea pescuitului si se sanctioneaza cu amenda de la 150 la 300 ron. Inregistrarea nu constituie proba, nu e facuta cu o camera omologata de politie. In fine proprietarul masinii cu nr
SM74DEZ este EGRI NORBERT cu domiciliul in Dorolt
se poate verifica daca este membru al asociatiei
| |
|
| |
pescaDORU Admin
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 10:54 | |
| | |
|
| |
ciprian c Active Member
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 10:59 | |
| Ba da Ramona, vreau sa ma implic pentru ca nu imi convine situatia, doar ca mi-e frica ca nu detinem parghiile necesare, dar asta nu inseamna ca nu as veni cu placere la actiunile de ecologizare a zonelor de pescuit de care imi spuneai. In ceea ce priveste braconajul acesta e greu de starpit pana ce multi braconeaza sub tutela si cu ingaduirea unor conducatori APS. Este motivul pentru care nu mi-am mai facut permis la APS, intrucat ei au fost primii care m-au dezamagit. La primul concurs de crap de la Porumbesti, presedintele APS nu-i dau numele, culegea crapii de la participanti si ii tragea dupa el pe jos intr-un sac de rafie, ingaimand ceva in stare de ebrietate ca are ceva datorii de achitat pentru ceva motorina primita de la nu stiu cine. Ulterior paznicul APS de la Porumbesti imi spune ca niste domni de la AJVPS Baia Mare pot retine pestele peste limita de greutate de 5kg, intrucat directorul APS i-a dat acordul telefonic...cam ce pot sa mai zic. Bineinteles persoanele in cauza au dezmintit ulterior aceste fapte. In concluzie DA as vrea sa fac ceva, dar problemele sunt multe si complicate. | |
|
| |
sorin '76 Junior Member
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 11:21 | |
| - marius_mc a scris:
- Ma bucur foarte tare ca ati SUNAT la 112 in momentul cand ati sesizat problema.
Fapta savarsita se incadreaza la art 51 lit f din legea pescuitului si se sanctioneaza cu amenda de la 150 la 300 ron. Inregistrarea nu constituie proba, nu e facuta cu o camera omologata de politie. In fine proprietarul masinii cu nr
Proba o reprezinta declaratia persoanei care a filmat, care are calitatea de martor ocular. | |
|
| |
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 11:23 | |
| - ciprian c a scris:
- Ba da Ramona, vreau sa ma implic pentru ca nu imi convine situatia, doar ca mi-e frica ca nu detinem parghiile necesare, dar asta nu inseamna ca nu as veni cu placere la actiunile de ecologizare a zonelor de pescuit de care imi spuneai.
In ceea ce priveste braconajul acesta e greu de starpit pana ce multi braconeaza sub tutela si cu ingaduirea unor conducatori APS. Este motivul pentru care nu mi-am mai facut permis la APS, intrucat ei au fost primii care m-au dezamagit. La primul concurs de crap de la Porumbesti, presedintele APS nu-i dau numele, culegea crapii de la participanti si ii tragea dupa el pe jos intr-un sac de rafie, ingaimand ceva in stare de ebrietate ca are ceva datorii de achitat pentru ceva motorina primita de la nu stiu cine. Ulterior paznicul APS de la Porumbesti imi spune ca niste domni de la AJVPS Baia Mare pot retine pestele peste limita de greutate de 5kg, intrucat directorul APS i-a dat acordul telefonic...cam ce pot sa mai zic. Bineinteles persoanele in cauza au dezmintit ulterior aceste fapte. In concluzie DA as vrea sa fac ceva, dar problemele sunt multe si complicate. Multumesc Ciprian,ma bucur ca ganditi asa, dar haideti sa incercam sa uitam cum a fost mai demult la APS si sa incercam sa fim optimisti, sa ajutam cu cat putem, sa fim uniti si atunci totul va fi mult mai bine, credeti-ma! | |
|
| |
flo75 New Member
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 11:24 | |
| Bine PUNCTAT Cipri....... "pestele de la cap se impute"......iar Doamna sau Domnisoara Ramona ,nu am vrut sa supar pe nimeni, au fost si ghilimele de rigoare,,,,,,la ce bune filmarile daca nu sunt luate ca si probe?? nu este destul o reclamatie? indirect ....oricum le faceti reclama | |
|
| |
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 11:31 | |
| - flo75 a scris:
- Bine PUNCTAT Cipri....... "pestele de la cap se impute"......iar Doamna sau Domnisoara Ramona ,nu am vrut sa supar pe nimeni, au fost si ghilimele de rigoare,,,,,,la ce bune filmarile daca nu sunt luate ca si probe?? nu este destul o reclamatie? indirect ....oricum le faceti reclama
Pentru ce e buna filmarea? pentru mediatizarea problemei, cu cat se vorbeste mai mult despre ea, cu atat va fi solutionata mai devreme. | |
|
| |
flo75 New Member
| |
| |
| |
| |
mihai66 New Member
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 12:46 | |
| - marius_mc a scris:
- Ma bucur foarte tare ca ati SUNAT la 112 in momentul cand ati sesizat problema.
Fapta savarsita se incadreaza la art 51 lit f din legea pescuitului si se sanctioneaza cu amenda de la 150 la 300 ron. Inregistrarea nu constituie proba, nu e facuta cu o camera omologata de politie. In fine proprietarul masinii cu nr
art.51 lit f din legea pescuitului??? pe asta de unde l-ai scos??? | |
|
| |
marius_mc Junior Member
Mesaje : 107 Data de inscriere : 08/03/2011 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mar 12 Apr 2011 - 22:16 | |
| scuze art 55,lit d, dar nu stiu daca e cazul si la Dara nu stiu care e regimul juridic al baltii, de cine apartine.
| |
|
| |
UMBRA New Member
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mier 13 Apr 2011 - 4:22 | |
| Bravo domnilor!!! Ati avut exact reactia pe care o asteptam.Tipic romanesc , stam pe margine , ne pricepem la toate si mai ales il suspectam _culmea_ pe cel care face ceva: ba ca face reclama nu stiu cui, ba ca nu a sunat la 112 asa cum ar proceda un cetaten modeL(sunt convins ca domniile voaste ati fii inrosit retelele de telefonie sunand la 112 daca ati fi vazut asa ceva) Felicitari domnilor , inca o data sunteti adevarati cetateni cu spirit de responsabilitate. BRAVOS CETATENE!!! | |
|
| |
dr.florin Senior Member
Mesaje : 255 Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 46 Localizare : SATU MARE
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor Mier 13 Apr 2011 - 5:56 | |
| - Ramona Marka a scris:
- ciprian c a scris:
- Problemele astea cu C&R si cratitareala nu se vor solutiona decat in momentul in care va creste nivelul de trai, si pescarul nu va incerca sa amortizeze prin pestele prins costul benzinei pana la balta, tzigarile, bautura. taxa de pescuit, c/v carligelor, firelor etc.
Iar partea cu curatenia pe malul baltii e si mai dificila fiind vorba de educatie si mentalitate si aici nu prea mai ai ce face decat prin educarea corespunzatoare a generatiilor viitoare care cu putin noroc vor mai avea ape, pesti, paduri, animale, daca nu vor merge la vecinii nostri unguri Asa este Ciprian, dar nu simtiti nevoia sa faceti ceva? Nici copii nu sunt educati asa cum ar trebui, trebuie sa fim uniti si sa ne implicam in orice fel de activitate de genul, pentru ca altfel si copii copiilor nostrii vor avea aceeasi problema. Ramona draga cea mai mare problema a copiilor este ca majoritatea isi urmeaza parintii ........ adica face ca si mama si tata ! Daca mama si tata ar fi oameni educati , nu am mai avea multe probleme in viitor .......... ce ma supara mai tare este ca degeaba inveti bine un copil caun acestuia i se spune acasa " lasa-l pe ala ca e prost...... " Aici cred ca se greseste cel mai mult in educatia unui copil cand acesta "o da in bara" , cand cautam todeauna un vinovat (ba ala , ba alalat...)cand de fapt ar trebui de multe ori sa acceptam ca si copii nostri grsesc si trebuie tratati ca atare ! (SPUN ASTA LA MODUL GENERAL SI NU EXEMPLIFIC PE NIMENI !!!!!!!! ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: "Of" ul pescarilor | |
| |
|
| |
| "Of" ul pescarilor | |
|