gbryel Junior Member
Mesaje : 116 Data de inscriere : 10/03/2011 Varsta : 40 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Balta blonda! Mier 26 Iun 2013 - 7:59 | |
| - trotinetaSRL a scris:
- gbryel a scris:
- Atentie!
Daca vreti sa stati peste noapte trebuie sa achitati taxa de 24h indiferent daca plecati dupa 11-12 ore de pescuit. Cred ca vineri noaptea am fost prima si ultima data. In rest balta e ok, am prins destul de binisor, pacat ca si patronul asta incepe sa scoata taxe aberante, dar ce sa facem, e balta lui, face ce vrea. in rest foarte interesant ca casa de marcat fiscal s-a descarcat chiar cand am plecat de pe balta si am platit taxa de 24 de ore din care am putut profita de 11ore.
Stiai dinainte ca va trebui sa achiti taxa de 24 de h? Si apropos...cat ai platit de ti s-a parut "aberanta" taxa? de stiam nu ma duceam din start | |
|
adrian87 New Member
| Subiect: salut Mar 27 Aug 2013 - 9:54 | |
| a fost cineva recent? a fost populata balta ? | |
|
gbryel Junior Member
Mesaje : 116 Data de inscriere : 10/03/2011 Varsta : 40 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Balta blonda! Mar 27 Aug 2013 - 10:28 | |
| a fost o cunostinta de a mea sambata trecuta, se prinde bine crapi intre 2si 3 kg, rar mai intra si cate unu mai rasarit de 5-6kg. e o balta bine populata daca sti pescui sunt sigur ca vei avea rezultate bune. | |
|
dann Junior Member
Mesaje : 81 Data de inscriere : 07/07/2011 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: Balta blonda! Mier 28 Aug 2013 - 5:23 | |
| - gbryel a scris:
- Atentie!
Daca vreti sa stati peste noapte trebuie sa achitati taxa de 24h indiferent daca plecati dupa 11-12 ore de pescuit. Cred ca vineri noaptea am fost prima si ultima data. In rest balta e ok, am prins destul de binisor, pacat ca si patronul asta incepe sa scoata taxe aberante, dar ce sa facem, e balta lui, face ce vrea. in rest foarte interesant ca casa de marcat fiscal s-a descarcat chiar cand am plecat de pe balta si am platit taxa de 24 de ore din care am putut profita de 11ore. regulile sunt si afisate si de regula paznicul anunta aceasta regula caci nu prea ii convine sa nu doarma ca are pescari pe lac si din punctul lui de vedere mai bine e sa nu fie nimeni pe lac decat sa nu doarma. daca este 1 pescar el trebuie sa stea treaz si atunci ...... eu nu spun ca nu ai dreptate insa taxe aberante nu am gasit acolo. niciodata nu am fost taxat mai mult decat am stat. a fost cand am plecat pe la 4-5 supamasa si am venit acasa dimineata si m-a taxat doat jumate de zi. a fost si cand am venit la ora 13 de pe lac si am platit intreg caci asa e normal. taxa nu e la ora si asta trebuie sa intelegem si noi pescari. asta e parerea mea | |
|
adriankaytar New Member
Mesaje : 27 Data de inscriere : 27/04/2013 Varsta : 39 Localizare : Botiz
| Subiect: Re: Balta blonda! Mier 26 Mar 2014 - 19:59 | |
| cine este interesat sa asfaltat drumul saptamana trecuta a fost un prieten a prins 3 crapi intre 1.5-2.5 kg | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Balta blonda! | |
| |
|