| MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA | |
|
+7catalin Peter Micula danyp Romeo SarcaPatrick Cristian Halmi Adi Buda 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Adi Buda Senior Member
| Subiect: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA Joi 3 Mai 2012 - 7:16 | |
| Azi mi-a povestit Peter despre ultima partida pe care a avut-o pe Moby Dick, de vineri pana sambata (27 - 28.04.2012 si m-a impresionat de-a binelea. In aproximativ 24 de ore, a trantit pe saltea, impreuna cu partenerul sau, vreo 40 de pesti, toti de la 6 kg in sus. Ba mai mult, captura partidei, un frumos exemplar de 20+. Ce mai...asta da partida. M-am convins ca balta are potential si merita sa fie vizitata, iar pozele pe care mi le-a aratat am tinut sa le postez. [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] O partida pe cinste. Bravo! | |
|
| |
Cristian Halmi New Member
Mesaje : 23 Data de inscriere : 12/03/2011 Varsta : 44 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA Joi 3 Mai 2012 - 8:42 | |
| Foarte frumos.Felicitari! | |
|
| |
SarcaPatrick Junior Member
Mesaje : 113 Data de inscriere : 14/04/2011 Varsta : 28 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA Joi 3 Mai 2012 - 9:18 | |
| Frumoase caputi.. as avea si eu cateva intrebare .. : Ce monturi ati folosit Cu ce ati nadit La ce "momeli"ati prins (boilies,porumb,viermursi) As vrea si eu niste detalii daca nu va suparati , as vrea sa merg si eu din nou pe balta. | |
|
| |
Romeo Active Member
Mesaje : 211 Data de inscriere : 08/03/2011 Localizare : Satu Mare
| Subiect: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA Joi 3 Mai 2012 - 10:19 | |
| Felicitari Peter, frumoasa partida. | |
|
| |
danyp Active Member
Mesaje : 154 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 44 Localizare : satumare
| Subiect: Re: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA Joi 3 Mai 2012 - 10:57 | |
| | |
|
| |
Peter Micula Active Member
Mesaje : 138 Data de inscriere : 09/03/2011 Varsta : 48 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA Joi 3 Mai 2012 - 21:35 | |
| Multumesc ! merci Adi !!!
Momeala folosita - boilies solubil de 20 mm pe substrat, fara pasta, fara PopUp. Saculet PVA cu spartura de boilies, atasat la fiecare lanseu. Nadirea doar cu boilies solubil ~ 3Kg. Montura Nash running rig, forfac textil de 15 cm lungime, carlig Nash Fang Twister nr. 6 Pescuit cat mai aproape de malul opus, 2-3m distanta de la malul opus, de la ora 4AM pana 9PM - de la 9PM pana la 4AM ( 15 -20m distanta fata de malul opus ) se retrage la apa mai adanca. Trebiue tinut cont si de presiunea atmosferica si de vremea foarte calda din timpul partidei. Pesti superbi, vigurosi - majoritatea intre 6 - 9 KG. Ma bucur ca avem in apropiere o asemenea locatie ! Mare pacat ca nu are macar 15 - 20 de hectare ??!!
Fire intinse tuturor !
| |
|
| |
Peter Micula Active Member
Mesaje : 138 Data de inscriere : 09/03/2011 Varsta : 48 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA Joi 3 Mai 2012 - 22:50 | |
| | |
|
| |
catalin Senior Member
Mesaje : 264 Data de inscriere : 27/03/2011 Varsta : 46 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA Vin 4 Mai 2012 - 7:07 | |
| felicitari! frumosi pesti | |
|
| |
pescaDORU Admin
| Subiect: Re: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA Vin 4 Mai 2012 - 8:00 | |
| Foarte frumosi pestii! Felicitari! | |
|
| |
withwolf New Member
Mesaje : 19 Data de inscriere : 02/10/2011 Varsta : 54 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA Vin 4 Mai 2012 - 8:23 | |
| frumosi pesti!!!! bravo!!! atata reclama la lac , dar eu si mai sunt cativa pescari care au avut si neplaceri pe lac. eu personal am fost pe o partida de pescuit de 48 ore nu zic am prins pesti foarte frumosi dar am stat o noapte fara curent electric,in cabana sufla vantul ca afara si peste toate astea mai este un paznic care vorbea cu nevastamea si cu nevasta prietenului parca erau femei de strada! eu mam obtinut pana a doua zii dar cand nici curent n-a mai fost(s-au nu a mai dat paznicul ) era sai fac obaie la paznicul mai mult cizma de caucic decat om.de ce nu scrieti si ca daca nu se vorbeste cu patronul direct atunci paznicul mai pune 10-20 lei pe taxa(am fost de fata cand in loc de 20lei taxa pe sant la stiuca a cerut 35lei.)si asta trebuie scris nu numai reclama dat,ca mai sunt lacuri unde prinz peste(nu asa de mari)dar nu te trag in piept. | |
|
| |
Andrei H. Active Member
Mesaje : 177 Data de inscriere : 08/05/2011 Varsta : 39 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA Vin 4 Mai 2012 - 9:56 | |
| - withwolf a scris:
- frumosi pesti!!!! bravo!!!
atata reclama la lac , dar eu si mai sunt cativa pescari care au avut si neplaceri pe lac. eu personal am fost pe o partida de pescuit de 48 ore nu zic am prins pesti foarte frumosi dar am stat o noapte fara curent electric,in cabana sufla vantul ca afara si peste toate astea mai este un paznic care vorbea cu nevastamea si cu nevasta prietenului parca erau femei de strada! eu mam obtinut pana a doua zii dar cand nici curent n-a mai fost(s-au nu a mai dat paznicul ) era sai fac obaie la paznicul mai mult cizma de caucic decat om.de ce nu scrieti si ca daca nu se vorbeste cu patronul direct atunci paznicul mai pune 10-20 lei pe taxa(am fost de fata cand in loc de 20lei taxa pe sant la stiuca a cerut 35lei.)si asta trebuie scris nu numai reclama dat,ca mai sunt lacuri unde prinz peste(nu asa de mari)dar nu te trag in piept. si tu de ce nai luat masuri? noua degeaba ne zici nu rezolvi nimica, si daca este vorba de donu invarsta a fost dat afara din cate stiu eu | |
|
| |
withwolf New Member
Mesaje : 19 Data de inscriere : 02/10/2011 Varsta : 54 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA Vin 4 Mai 2012 - 10:18 | |
| nu te supara dar la ce masuri te ai gandit? de spus la d-nul patron Zsolti in ziua urmatoare si am dat telefon(el dupa zisele lui nu astiut de nimica,si nu prea a crezut ce am zis,numai ca a doa zii mia venit inca doi colegi pescar si vanator si iam zis ca am si martori) si a zis ca ia masuri,se poate asta a fost masura,si nu ma intelege gresit nu pe patron am fost nervos! daca l-a dat afara foarte bine ca strica fata lacului.
| |
|
| |
Andrei H. Active Member
| Subiect: Re: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA Vin 4 Mai 2012 - 10:25 | |
| - withwolf a scris:
nu te supara dar la ce masuri te ai gandit? de spus la d-nul patron Zsolti in ziua urmatoare si am dat telefon(el dupa zisele lui nu astiut de nimica,si nu prea a crezut ce am zis,numai ca a doa zii mia venit inca doi colegi pescar si vanator si iam zis ca am si martori) si a zis ca ia masuri,se poate asta a fost masura,si nu ma intelege gresit nu pe patron am fost nervos! daca l-a dat afara foarte bine ca strica fata lacului. te inteleg ce zici nici mie numi placea de el avea gura cam mare da io nu ma lasam la el | |
|
| |
djsoso(sorinboja) Active Member
| Subiect: Re: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA Vin 4 Mai 2012 - 11:47 | |
| Paznicii de aici sunt intradevar obositori, in multe cazuri si comici prin gandirea limitata pe care o au...nu ei sunt de vina...mama natura. Patronul baltii stie ce tine acolo...e greu de gasit oameni care ''pe bani putini'' sa-ti stea cu zilele indiferent ca e vara sau iarna pe balta intr-o cabanutza de 2/2m,iar comportamentul lor in cele mai multe cazuri se explica printr-o proasta colaborare intre ei si patronat.A fost deadreptul distractiv cand am mers pe balta 4 pescari cu 3 rod-pod-uri,pe doua din suporturi existau cate 3 lansete iar pe al treilea suport erau 5 lansete,deci mai putin cu o lanseta decat era prevazut in regulament iar paznicului i-a dat cu virgula si el a inteles ca sunt mai multe lansete in apa decat era prevazut in regulament (de mentionat e faptul ca s-au achitat 4 bilete)...munca de convingere a fost de vreo 15-20 de minute ... trageti voi concluziile... | |
|
| |
Andrei H. Active Member
| Subiect: Re: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA Sam 5 Mai 2012 - 0:04 | |
| - djsoso(sorinboja) a scris:
- Paznicii de aici sunt intradevar obositori, in multe cazuri si comici prin gandirea limitata pe care o au...nu ei sunt de vina...mama natura. Patronul baltii stie ce tine acolo...e greu de gasit oameni care ''pe bani putini'' sa-ti stea cu zilele indiferent ca e vara sau iarna pe balta intr-o cabanutza de 2/2m,iar comportamentul lor in cele mai multe cazuri se explica printr-o proasta colaborare intre ei si patronat.A fost deadreptul distractiv cand am mers pe balta 4 pescari cu 3 rod-pod-uri,pe doua din suporturi existau cate 3 lansete iar pe al treilea suport erau 5 lansete,deci mai putin cu o lanseta decat era prevazut in regulament iar paznicului i-a dat cu virgula si el a inteles ca sunt mai multe lansete in apa decat era prevazut in regulament (de mentionat e faptul ca s-au achitat 4 bilete)...munca de convingere a fost de vreo 15-20 de minute ... trageti voi concluziile...
ce sa facem la toti ni greu | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA | |
| |
|
| |
| MOBY DICK si maraton a la PETER MICULA | |
|