| INFO MOBY DICK | |
|
+3Andrei H. djsoso(sorinboja) isofachesergiu 7 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
isofachesergiu New Member
| Subiect: INFO MOBY DICK Mar 20 Aug 2013 - 5:13 | |
| salutare, m-ar interesa daca a fost cineva recent aici la pescuit. niste informatii ar fii bine venite. cum? cu ce? ce arome functioneaza acolo la ora actuala? unde? cu ce trebuie momit? cat? as vrea sa incerc o partida de 24 ore si orice informatie ar fii bine venita. mersi anticipat. | |
|
| |
djsoso(sorinboja) Active Member
| |
| |
Andrei H. Active Member
Mesaje : 177 Data de inscriere : 08/05/2011 Varsta : 39 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: INFO MOBY DICK Mier 21 Aug 2013 - 4:41 | |
| | |
|
| |
djsoso(sorinboja) Active Member
| Subiect: Re: INFO MOBY DICK Joi 22 Aug 2013 - 1:10 | |
| Andrei,cred ca glumesti ... poi tu nu ai sesizat ca in momentul in care toti se plangeau ca e scump ... s-au mai marit tarifele??? | |
|
| |
Andrei H. Active Member
| Subiect: Re: INFO MOBY DICK Joi 22 Aug 2013 - 21:46 | |
| | |
|
| |
Gabrian_Lucian Active Member
Mesaje : 147 Data de inscriere : 18/05/2011 Varsta : 45 Localizare : In general pe malul apei
| Subiect: Re: INFO MOBY DICK Dum 25 Aug 2013 - 1:55 | |
| La anul vrea sa scumpeasca ca i se pare prea putin | |
|
| |
Gabrian_Lucian Active Member
Mesaje : 147 Data de inscriere : 18/05/2011 Varsta : 45 Localizare : In general pe malul apei
| Subiect: Re: INFO MOBY DICK Dum 25 Aug 2013 - 2:00 | |
| - isofachesergiu a scris:
- salutare,
m-ar interesa daca a fost cineva recent aici la pescuit. niste informatii ar fii bine venite. cum? cu ce? ce arome functioneaza acolo la ora actuala? unde? cu ce trebuie momit? cat? as vrea sa incerc o partida de 24 ore si orice informatie ar fii bine venita. mersi anticipat. Daca mergi acolo la pescuit du cu tine barcuta de nadit altfel prinzi doar ...rasarit si apus de soare . | |
|
| |
Andrei H. Active Member
| Subiect: Re: INFO MOBY DICK Dum 25 Aug 2013 - 2:24 | |
| | |
|
| |
gsmmircea New Member
| Subiect: Re: INFO MOBY DICK Dum 25 Aug 2013 - 3:30 | |
| Andrei stiu ca uneori nu este bine sa te bagi in supa altora dar nici nu pot sa stau indiferent. Daca ma uit mai bine la fotografia ta din avatar zic ca este facuta pe balta Moby Dick , deci nu stiu ce motive ai acuma sa- ti exprimi asa vehement nemultumirea fata de aceasta balta. Iar in ceea ce priveste topicul , domnul a intrebat cu ce se prinde peste pe balta respectiva . Sper ca nu am suparat pe nimeni.
Ultima editare efectuata de catre gsmmircea in Dum 25 Aug 2013 - 5:38, editata de 1 ori | |
|
| |
FIRU STIOP Junior Member
| Subiect: Re: INFO MOBY DICK Dum 25 Aug 2013 - 3:33 | |
| Nu inteleg.... de ce pescarii se pliaza pe INTERESUL lui si nu pe BUZUNARUL propriu???Ori smecheria lui este peste inteligenta voastra ori voi sunteti niste...naivi vreau sa zic ! | |
|
| |
Andrei H. Active Member
| Subiect: Re: INFO MOBY DICK Dum 25 Aug 2013 - 21:19 | |
| - gsmmircea a scris:
- Andrei stiu ca uneori nu este bine sa te bagi in supa altora dar nici nu pot sa stau indiferent.
Daca ma uit mai bine la fotografia ta din avatar zic ca este facuta pe balta Moby Dick , deci nu stiu ce motive ai acuma sa- ti exprimi asa vehement nemultumirea fata de aceasta balta. Iar in ceea ce priveste topicul , domnul a intrebat cu ce se prinde peste pe balta respectiva . Sper ca nu am suparat pe nimeni. Ieste facuta acolo si ca si cei mai multi dintre noi am fost si eu | |
|
| |
radumatica Active Member
Mesaje : 249 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 61 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: INFO MOBY DICK Lun 26 Aug 2013 - 4:01 | |
| | |
|
| |
radumatica Active Member
Mesaje : 249 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 61 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: INFO MOBY DICK Lun 26 Aug 2013 - 4:28 | |
| - isofachesergiu a scris:
- salutare,
m-ar interesa daca a fost cineva recent aici la pescuit. niste informatii ar fii bine venite. cum? cu ce? ce arome functioneaza acolo la ora actuala? unde? cu ce trebuie momit? cat? as vrea sa incerc o partida de 24 ore si orice informatie ar fii bine venita. mersi anticipat. Salut...vad ca se face valva ... si se divaga de la subiect... Uite...eu am folosit pe MOBY boiles S&O(home made),solubil,cu aroma de capsuna,pe un pat de nada facut pe baza de seminte,amestecat cu peleti si sfaramaturi din acelasi boiles .Nadirea am facut-o cat am putut de aproape de malul opus.Din cate am auzit,datorita faptului ca este permisa nadirea cu barcuta,sunt multi cei care nu au posibilitatea sa nadeasca si sa arunce pana acolo,si mai nou,paradoxal,de pe un paradis al pestilor mari,se ajunge la o partida anosta,fara capturi "notabile",dar balta in sine are foarte mare potential.Intr-adevar,eu personal,consider ca pretul/partida este oarecum prohibitiv,dar fiecare este pe buzunarul lui . | |
|
| |
isofachesergiu New Member
| Subiect: Re: INFO MOBY DICK Mar 27 Aug 2013 - 6:34 | |
| Radu, iti multumesc ptr ajutor si sfaturi. am inteles ca merge mai bine cu bile pe baza de faina de peste combinat cu putin fruct si pe un pat de nada bazat pe seminte. Mersi ptr idei. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INFO MOBY DICK | |
| |
|
| |
| INFO MOBY DICK | |
|