| Porumbesti | |
|
+19djsoso(sorinboja) dann Adi Buda Torpe01 ardelean adi Ghita N. ciprian c florinel stangh nelu 59 Robert danyp m.sanyi zoli78 Andrei H. lucamihai radumatica popa liviu Zoli.75 23 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
popa liviu New Member
| Subiect: Re: Porumbesti Lun 11 Iul 2011 - 7:04 | |
| @ florinel
dar la asociatie ai sunat sa sesizezi ...sa intrebi cu sau fara stirea cui pescuieste acesta? | |
|
| |
Ghita N. Junior Member
Mesaje : 103 Data de inscriere : 09/03/2011 Varsta : 36 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Porumbesti Lun 11 Iul 2011 - 17:46 | |
| ce rezolvi daca suni? tot acolo e... | |
|
| |
lucamihai Junior Member
| Subiect: Re: Porumbesti Lun 11 Iul 2011 - 21:12 | |
| Nu e asa cu sunatu. Acum vre-o doua luni am facut si eu o sesizare,iar cel in cauza a primit interdictie. | |
|
| |
florinel New Member
Mesaje : 18 Data de inscriere : 17/03/2011 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: Porumbesti Mier 13 Iul 2011 - 22:40 | |
| - ciprian c a scris:
- Nimeni nu te obliga sa scoti permisul la Porumbesti, e singura sanctiune ce poti sa o aplici APS. Fara membri nu au bani, fara bani se desfiinteaza...pana ce vor exista fraieri care sa le dea bani pe permis, ei isi vor bate joc in continuare de voi.
cred ca asta e singura modalitate sa ii penalizam...si eu am auzit o gramada de pescari care au zis ca la anu nu isi mai iau permis ca nu merita,numa isi bat joc de noi,si cand ei isi vor da seama ca nu toti pescarii sunt prosti va fi prea tarziu.un exemplu ar fi ca anu trecut au fost cam 100 de permise pe porumbesti,anu asta cred ca nici jumatate,la anu sa nu se mai astepte nici la atat | |
|
| |
florinel New Member
| Subiect: Re: Porumbesti Joi 14 Iul 2011 - 4:02 | |
| - popa liviu a scris:
- @ florinel
dar la asociatie ai sunat sa sesizezi ...sa intrebi cu sau fara stirea cui pescuieste acesta? pai daca pescuia pe digul care desparte cela doua belti...mai exact in fata (sau langa) casuta unde stau paznicii nu cred ca nu avea aprobarea cuiva. | |
|
| |
ardelean adi New Member
| Subiect: Re: Porumbesti Dum 17 Iul 2011 - 1:55 | |
| inca se mai pot prinde pesti frumosi la porumbesti totul e sa ai rabdarea si insistenta necesara,nada si montura care trebuie,si putin sau mai mult noroc.asta e reteta.daca imi explica si mie cineva cum sa pun niste poze, va arat din capturile mele de anul acesta(mp...ms). | |
|
| |
Torpe01 Junior Member
Mesaje : 71 Data de inscriere : 04/04/2011 Varsta : 35 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: Porumbesti Dum 17 Iul 2011 - 3:56 | |
| - ardelean adi a scris:
- inca se mai pot prinde pesti frumosi la porumbesti totul e sa ai rabdarea si insistenta necesara,nada si montura care trebuie,si putin sau mai mult noroc.asta e reteta.daca imi explica si mie cineva cum sa pun niste poze, va arat din capturile mele de anul acesta(mp...ms).
http://imageshack.us/ dati pe Browse selectati poza si uploade now dupa aia luati linku de la Link asteptam | |
|
| |
ardelean adi New Member
| Subiect: Re: Porumbesti Dum 17 Iul 2011 - 6:21 | |
| | |
|
| |
Adi Buda Senior Member
| Subiect: Re: Porumbesti Dum 17 Iul 2011 - 9:13 | |
| | |
|
| |
dann Junior Member
Mesaje : 81 Data de inscriere : 07/07/2011 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: Porumbesti Dum 17 Iul 2011 - 9:24 | |
| felicitari pentru capturi si se prea poate ca esti cel mai bun pescar ca doar ............... ai dovezi si nu se pot contesta, noi restu asa doar mici amatori nevinovati care prindem doar intr-o vana plina de peste. | |
|
| |
Zoli.75 Junior Member
Mesaje : 60 Data de inscriere : 23/03/2011 Varsta : 49 Localizare : HALMEU
| Subiect: Re: Porumbesti Dum 17 Iul 2011 - 10:13 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Zoli.75 in Lun 18 Iul 2011 - 13:08, editata de 4 ori | |
|
| |
ardelean adi New Member
| Subiect: Re: Porumbesti Dum 17 Iul 2011 - 10:32 | |
| - dann a scris:
- felicitari pentru capturi
si se prea poate ca esti cel mai bun pescar ca doar ............... ai dovezi si nu se pot contesta, noi restu asa doar mici amatori nevinovati care prindem doar intr-o vana plina de peste. merci...nu am zis ca sunt cel mai bun....dar se poate prinde peste daca vrei....si da majoritatea pestilor au fost eliberati(cei mari fara discutie) | |
|
| |
djsoso(sorinboja) Active Member
| Subiect: Re: Porumbesti Lun 18 Iul 2011 - 2:10 | |
| Adi nu ne-ai specificat in cate partide ai prins acesti pesti? Dupa echipament am tras eu concluzia ca nu i-ai prins intr-o singura iesire la Porumbesti. | |
|
| |
radumatica Active Member
Mesaje : 249 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 61 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Porumbesti Lun 18 Iul 2011 - 2:36 | |
| - djsoso(sorinboja) a scris:
- Adi nu ne-ai specificat in cate partide ai prins acesti pesti? Dupa echipament am tras eu concluzia ca nu i-ai prins intr-o singura iesire la Porumbesti.
@Sorin.. Scrie in prima lui postare de pe pagina ,ca sunt capturi din anul acesta..... | |
|
| |
ardelean adi New Member
| Subiect: Re: Porumbesti Lun 18 Iul 2011 - 3:12 | |
| - djsoso(sorinboja) a scris:
- Adi nu ne-ai specificat in cate partide ai prins acesti pesti? Dupa echipament am tras eu concluzia ca nu i-ai prins intr-o singura iesire la Porumbesti.
ar fi cam greu sa ii prind pe toti intr-o singura partida.nu sunt toate pozele cu pestii de anu asta.au mai fost...dupa cum am specificat ca nu sunt superman insa se mai pot prinde pesti pe balta,fata de alte belti din tara sau din ungaria e un nimic ce am prins eu,dar se poate. | |
|
| |
florinel New Member
| Subiect: Re: Porumbesti Lun 18 Iul 2011 - 3:17 | |
| - ardelean adi a scris:
- djsoso(sorinboja) a scris:
ar fi cam greu sa ii prind pe toti intr-o singura partida.nu sunt toate pozele cu pestii de anu asta.au mai fost...dupa cum am specificat ca nu sunt superman insa se mai pot prinde pesti pe balta,fata de alte belti din tara sau din ungaria e un nimic ce am prins eu,dar se poate. hai ma ca ma scarbesti cu prostiile tale...prinzi un peste la o saptamana si acuma vrei sa areti si tu ce mare pescar esti...mai da-te incolo....nu este peste destul in balta aia degeaba ziceti voi ca se prinde.poate se prinde din an in pasti un peste frumos si gata trebe laudata balta.e de tot rasul.ar trebui populat serios in lac ca sa aiba ce prinde pescarii, nu sa stai o saptamana sa prinzi 1-2 pesti | |
|
| |
Torpe01 Junior Member
Mesaje : 71 Data de inscriere : 04/04/2011 Varsta : 35 Localizare : Satu-Mare
| Subiect: Re: Porumbesti Mier 20 Iul 2011 - 11:03 | |
| pe noapte se poate pescuii, cine nu are abonament? | |
|
| |
lucamihai Junior Member
| Subiect: Re: Porumbesti Mier 20 Iul 2011 - 22:48 | |
| Pe noapte numai cu abonament. | |
|
| |
nelu 59 New Member
| Subiect: Re: Porumbesti Sam 27 Aug 2011 - 11:29 | |
| | |
|
| |
ardelean adi New Member
| Subiect: Re: Porumbesti Dum 28 Aug 2011 - 1:10 | |
| | |
|
| |
Zoli.75 Junior Member
| Subiect: Re: Porumbesti Dum 28 Aug 2011 - 2:26 | |
| Cum mai prindem noi amurii ce a fost capturati la concurs de Dl ZOLI SI ADI sa le facem foto daca domnul ARDELEAN si bunicul sau ambi muncitori la SHEL pescuiesc si in timpul serviciului si comercializeaza pestii capturati, SA LE FIE RUSINE | |
|
| |
Zoli.75 Junior Member
| Subiect: Re: Porumbesti Dum 28 Aug 2011 - 2:40 | |
| - florinel a scris:
- si anu asta la fel ca si anu trecut....azi e luni si nu e voie sa pescuiesti la Porumbesti...insa sefu de gara din halmeu care beneficiaza de reguli speciale pescuieste chiar acum pe balta.....in plus mai este o regula pe balta, care zice ca nu e voie sa folosesti navomodele(barcute de nadit) si el foloseste si asa ceva....astea toate cu acordul domnului Tepfenhart Adalbert.
ma intreb oare de ce nu beneficiem si noi de regulile astea speciale???e batjocura curata!!!!!!!!!!!!! APROPO DACA VORBIM DE SEFUL DE GARA, REPEDE ATI OBSERVAT CA A PESCUIT ODATA IN AFARA PROGRAMULUI DAR CA A REPARAT DRUMUL, A FACUT TRECERI PESTE CANAL,URCARE PE DIG ETC AIA NU ATI OBSERVAT | |
|
| |
nelu 59 New Member
| Subiect: Re: Porumbesti Dum 28 Aug 2011 - 3:15 | |
| ps... daca nu veneai cu atatea laude te lasam in pace .dar fii foarte atent cu prima ne regula o sa am grija de tine , eu te cunosc dar tu nu asa ca .....ochi si urechi . | |
|
| |
marius_mc Junior Member
Mesaje : 107 Data de inscriere : 08/03/2011 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: Porumbesti Dum 28 Aug 2011 - 6:05 | |
| faceti voi regulile cum vreti ca la anu nu mai vizez permisu la voi, il vizez in baia mare. Mi se pare corect sa fie amendat sefu de gara din halmeu pentru incalcarea regulamentului daca a facut un damb peste canal sa fie platit din cotizatia mea ca eu nu am fost nici macar o data la o balta a aps nici nu stiu unde vine balta de la porumbesti | |
|
| |
ardelean adi New Member
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Porumbesti | |
| |
|
| |
| Porumbesti | |
|