| Sa mai radem putin | |
|
+25SarcaPatrick rapy danyp djsoso(sorinboja) cipibm radumatica NicuT Andrei H. dann gbryel arnold_glodean Mircea ciprian c ReMuS Cristy pescaDORU nelutu catalin ovybd Ramona Marka Ciprian Savu hasan attila gassan sorin '76 nelutuvlaicu Adi Buda 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
hasan attila gassan Junior Member
Mesaje : 111 Data de inscriere : 09/03/2011 Varsta : 45 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Mier 7 Mar 2012 - 4:35 | |
| nu stii vorba cate boabe atatea kile | |
|
| |
pescaDORU Admin
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Mier 7 Mar 2012 - 7:42 | |
| Vi se pare ceva exagerat? Mie nu! Mai știu eu pe cineva care ar fi în stare de așa ceva!
Ultima editare efectuata de catre pescaDORU in Mier 7 Mar 2012 - 7:46, editata de 1 ori | |
|
| |
cipibm New Member
Mesaje : 48 Data de inscriere : 12/03/2011 Varsta : 57 Localizare : baia mare
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Mier 7 Mar 2012 - 7:45 | |
| - djsoso(sorinboja) a scris:
- ...gagiul e pregatit pentru cel mai mare...
Jur ca am vazut pescari prinzad cu asa ceva. | |
|
| |
pescaDORU Admin
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Mier 7 Mar 2012 - 7:50 | |
| Jur ca am vazut pescari prinzad cu asa ceva.[/quote] cipibm și eu am văzut pescari prinzând așa ceva: | |
|
| |
rapy New Member
Mesaje : 36 Data de inscriere : 08/01/2012 Varsta : 43 Localizare : Oradea
| |
| |
djsoso(sorinboja) Active Member
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Mar 13 Mar 2012 - 11:31 | |
| | |
|
| |
Andrei H. Active Member
Mesaje : 177 Data de inscriere : 08/05/2011 Varsta : 39 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Lun 26 Mar 2012 - 4:22 | |
| | |
|
| |
pescaDORU Admin
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Sam 31 Mar 2012 - 4:31 | |
| | |
|
| |
SarcaPatrick Junior Member
Mesaje : 113 Data de inscriere : 14/04/2011 Varsta : 28 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Sam 31 Mar 2012 - 8:21 | |
| | |
|
| |
| Subiect: crap zburator... Vin 13 Apr 2012 - 1:59 | |
| | |
|
| |
| Subiect: spinning cu peripetii !!! Vin 13 Apr 2012 - 2:04 | |
| | |
|
| |
pescaDORU Admin
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Vin 27 Apr 2012 - 1:45 | |
| „Sexy rig” o muntura irezistibila pentru crapoaice! | |
|
| |
Cristy Active Member
Mesaje : 127 Data de inscriere : 06/04/2011 Varsta : 27 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Mar 10 Iul 2012 - 21:28 | |
| Vara nu dorm!!! pt pescari Eu vara nu dorm, dau la somn Eu vara nu dorm, Ey, Decat daca-mi iei lansetele Si cum nu iau pastile Rapala da-mi o bere Beau in cinstea pestelui ca mi-a fost dor de el Si el bea in cinstea mea fiindca o pescuim la fel Am hibernat ca somnul toata iarna Mut in resedinta la Sarulesti in sfarsit a venit vara Dimineata stiucareala da-i cu sana umple cana Ca un weekend in Delta e cat un sezon la Varna Fratii mei Moldova, Ardeal sau Bucuresti Cu bani putini sau multi cu totii o ard pe Tancabesti Lanseta sus now, ca mie-mi place sa torn Nu de altceva dar eu vara nu, Eu vara nu dorm, vara nu dorm Dau la somn Zorii zilei ma prind cum pe balta ma plimb Pentru ca vara nu dorm Eu vara nu dorm, Ey Si nu am nici-o vina ca pestii la mine nu vor sa vina Sunt sigur il vad pe biba’ pun pariu ca se combina Domnu’ biban ia de aici de-o savarina Da, ca ma indrept catre balta Cu sapca intoarsa in cap si cu cizmele-n picioare In bagaj am doua mulinete langa banii de taxa N-am nevoie de busola ca ma las ghidat de-o bere Si jur ca m-as baga la somn Sa-mi rulez boilesul pe sezlong Dar spune-mi cum ai vrea sa dorm Cand am in spate o gasca intreaga Care striga “da-i la Somn”? Eu vara nu dorm Dau la somn Zorii zilei ma prind cum pe balta ma plimb Pentru ca vara nu dorm Eu vara nu dorm Dau la somn Zorii zilei ma prind cum pe balta ma plimb Pentru ca vara nu dorm Eu vara nu dorm, eu vara nu dorm Dau la somn Zorii zilei ma prind cum pe balta ma plimb Pentru ca vara nu dorm! | |
|
| |
FIRU STIOP Junior Member
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Mar 10 Iul 2012 - 22:39 | |
| De ce pleacă bărbatul la pescuit? Pentru că nu are nevastă sau pentru că are una aleasă chiar de el. Ca să găsească o oază de linişte sau ca să tulbure liniştea altora. Pentru a face un ban de băutură de care să nu ştie nevasta. Să poată bea fără a ascunde sticla în şifonier. Ca să poată mânca fără ca cineva să-i facă observaţie că nu s-a spălat pe mâini Pentru a lăsa gunoaie pe care să le adune alţii. Pentru a lua parte la o beţie de care nevastă-sa să nu ştie. Pentru a-i plictisi pe alţii cu sfaturi... Să scape de compania soacrei … Ca să facă pe deşteptul…. Pentru a-şi dobândi libertatea de a se tolăni oriunde, chiar şi încălţat. Pentru a putea înjura cu glas tare pe oricine… Pentru că nevastă-sa are zi liberă. Pentru a-şi alunga plictiseala mâncând seminţe şi a scuipa cojile, fără jenă, în toate direcţiile. Să-şi găsească un loc de fumat, fără a sa ceara permisiunea cuiva. Să aibă ce povesti la o şuetă între prieteni. Să-şi amintească de frumuseţea zilelor când era burlac. Asemănări şi deosebiri dintre pescuit si sex: Partidele începătorilor sunt ecuaţii cu multe necunoscute. Ambele se practică cu băţul, iar succesul este asigurat de lungimea acestuia. Când te plictiseşti să-l ţii în mână, îţi faci rost de o crăcană în care îl bagi. Memorabile devin partidele pentru care ai plătit o taxă, dar cele mai plăcute rămân cele făcute pe gratis,si pe ascuns. Dacă nu tragi când mişcă vârful băţului, rişti să ratezi totul. În perioada de prohibiţie, când locul de practicare este oprit pentru reproducere, eşti tentat să încerci şi în alte locuri. Dacă îl practici în condiţii interzise de lege, te poţi alege cu dosar penal. Se poate practica înainte şi după masă, ziua sau noaptea, cu şi fără băuturi alcoolice, de unul singur sau în grup, stând în picioare sau aşezat pe orice. Întotdeauna după o partidă de succes te simţi relaxat, chiar dacă ai depus efort fizic deosebit. Practicarea pescuitului, chiar şi pe timp nefavorabil, are acelaşi scop: să ai ce prăji! Când îl practici tot mai rar (sau chiar deloc), istoriseşti prietenilor isprăvile de altă dată, desfătându-ţi imaginaţia. Dacă nu ai un auditoriu pe măsura pretenţiilor, îţi scrii amintirile. Hârtia suportă orice! Ca să fii tot timpul în formă şi mereu apreciat pentru ceea ce faci, te interesezi cum procedează alţii, inventezi continuu ceva inedit. Înainte de a începe, tragi fermoarul, scoţi băţul şi îl bagi în suport. Bărbaţii agaţă peştii, apoi îi vând; peştii agaţă femeile, apoi le vând. La dame şi la broaşte contează doar picioarele; restul sunt amănunte pentru diletanţi. Adaptare dupa ,,Filozofia veselă” de Dragomir Ciobanu
| |
|
| |
Ciprian Savu Active Member
Mesaje : 186 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 49 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Mier 11 Iul 2012 - 4:03 | |
| | |
|
| |
pescaDORU Admin
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Mier 11 Iul 2012 - 8:24 | |
| Excelent! Multumim domnule Stiop! Doamne, cat adevar...! | |
|
| |
dr.florin Senior Member
Mesaje : 255 Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 46 Localizare : SATU MARE
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Joi 12 Iul 2012 - 2:10 | |
| | |
|
| |
FIRU STIOP Junior Member
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Joi 12 Iul 2012 - 4:33 | |
| Trist ,foarte trist Florine ,cat de grea ti-a fost viata, pana la aceasta varsta ,sa nu simti fericiea in deplinatatea ei.Dar nu e totul pierdut, este timp berechet, si daca cumva vei reusii(eu sincer iti doresc) ,abia atunci vei intelege cate sanse ai sa fi ca noi ceilalti... | |
|
| |
dr.florin Senior Member
Mesaje : 255 Data de inscriere : 14/03/2011 Varsta : 46 Localizare : SATU MARE
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Vin 13 Iul 2012 - 5:28 | |
| | |
|
| |
ciprian c Active Member
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Lun 23 Iul 2012 - 0:16 | |
| Se intalneste Bula cu bunicul sau in puscarie. Bula: - Ce faci bunicule? Tu de ce esti aici? -Pai, pai, pai am pescuit fara permis ... Bula: - Si cat ti-au dat? - 25 de ani. Bula: -Nu se poate, ai mai facut tu ceva ... - Pai, am pescuit cu dinamita. - Si? Ce ai prins? - Ei.... 3 stiuci asa.. de vreo 30cm, 2 salai de 50cm SI VREO ..... 6 SCAFANDRII ASA.. MAI MITITEI. | |
|
| |
FIRU STIOP Junior Member
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Lun 23 Iul 2012 - 4:25 | |
| Culmea coşmarului unui pescar.
Să prinzi un caras auriu şi să crezi că-i peştişorul de aur. Să-i ceri împlinirea a trei dorinţe, înainte de a-l elibera din cârlig: -să transforme apa din balta în vin; -să-ţi facă toate ustensilele din aur masiv -să te prefacă într-un tânăr frumos cu succes la femei. Să constaţi că visul s-a împlinit,doar ca: peştii s-au îmbătat, au prins curaj, au ieşit din apă şi ţi-au înfipt cârligul în gura, si te-au tras prin toată balta pentru a te obosi, apoi te-au încredinţat sirenelor stripteuze care te-au ,,desolzat”pana la epuizare, iar in acest timp, hoţii te-au lăsat fără ustensile. Ajungand acasa sotia sa te intampine cu bratele deschise,zicand,radiind de bucurie,,sa nu spui ca iar esti oboist”?
| |
|
| |
Andrei H. Active Member
Mesaje : 177 Data de inscriere : 08/05/2011 Varsta : 39 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Lun 23 Iul 2012 - 4:30 | |
| | |
|
| |
dann Junior Member
Mesaje : 81 Data de inscriere : 07/07/2011 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Vin 14 Sept 2012 - 9:36 | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Dum 16 Sept 2012 - 10:41 | |
| ...bata-l norocu spomb...sofisticata inventie | |
|
| |
FIRU STIOP Junior Member
| Subiect: Re: Sa mai radem putin Mar 9 Oct 2012 - 2:50 | |
| Oare aceste categorii de salarii sa imputineze prietenii mei pescari pe ape ?
Salariul CEAPĂ: Îl vezi, îl iei în mână... Şi îţi dau lacrimile. Salariul NENOROCIT: Nu te ajută la nimic, doar te face să suferi, dar nu poţi trăi fără el. Salariul DIETETIC: Te face să mănânci din ce în ce mai puţin. Salariul ATEU: Te îndoieşti de existenţa lui. Salariul MAGIC: Face câteva mişcări şi... dispare. Salariul FURTUNĂ: Nu ştii când o să apară şi nici cât o să ţină. Salariul UMOR NEGRU: Râzi ca să nu plângi. Salariul PREZERVATIV: Îti taie pofta... Salariul IMPOTENT: Atunci când ai mai multă nevoie te dezamăgeşte... Salariul MENSTRUAŢIE: Vine o dată pe lună şi ţine 4 zile Salariul POLAR: De 30 de ani este îngheţat. Salariul EJACULARE PRECOCE: Abia a intrat... Şi s-a terminat!
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sa mai radem putin | |
| |
|
| |
| Sa mai radem putin | |
|