Pescuit Satu Mare
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pescuit Satu Mare

AcasaCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

balta de peste

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
marius_mc
Junior Member
Junior Member

Data de inscriere : 08/03/2011
Localizare : satu mare

balta de peste Empty
MesajSubiect: balta de peste   balta de peste I_icon_minitimeMar 5 Apr 2011 - 7:40

as dorii sa fac o balta sa cresc peste, am o gradina de 70 de ari cu livada si as vrea cateva ideei, firme ce se ocupa linkuri adrese, problema fiind sursa de apa care nu exista si as vrea sa sap o fantana si cu o motopompa sa bag apa, alta problema este izolarea cu ceva folie.
Daca a facut cineva?
Vreau sa fie de 1,2 ari pt consum propriu
Sus In jos
http://www.eu.trei.ro
Mircea
Admin
Admin
Mircea

Data de inscriere : 09/03/2011
Varsta : 45
Localizare : Satu Mare

balta de peste Empty
MesajSubiect: Re: balta de peste   balta de peste I_icon_minitimeMar 5 Apr 2011 - 10:30

marius_mc a scris:
as dorii sa fac o balta sa cresc peste, am o gradina de 70 de ari cu livada si as vrea cateva ideei, firme ce se ocupa linkuri adrese, problema fiind sursa de apa care nu exista si as vrea sa sap o fantana si cu o motopompa sa bag apa, alta problema este izolarea cu ceva folie.
Daca a facut cineva?
Vreau sa fie de 1,2 ari pt consum propriu

Hidroizolatia pentru acest iaz te va costa intre 9 si 35 lei pe m2 ceea ce nu e chiar ieftin. Asta stiu ca tocmai loa asta lucrez si eu. Doar ca in cazul meu esta vorba de un iaz de 20 m2.
Sus In jos

balta de peste
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» asa e pe la noi
» CONSUMA PESTE ZILNIC SI TRAIESTE SANATOS
» Recomandari !
» Balta de la Balta Blonda
» Porumbesti

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum