| Dorolţ | |
|
+18david Daniel S hasan attila gassan ReMuS adypop marupescaru Ghita N. zoli78 grasile ciprian c Adi Buda catalin radumatica sorin '76 pescaDORU Andrei H. Romeo Constantin 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Constantin New Member
| Subiect: Dorolţ Joi 26 Mai 2011 - 23:32 | |
| Salut are cineva ceva informaţii despre balta de la Dorolţ | |
|
| |
Romeo Active Member
Mesaje : 211 Data de inscriere : 08/03/2011 Localizare : Satu Mare
| Subiect: DOROLT Vin 27 Mai 2011 - 4:23 | |
| Mai jos un extras din "Informatia" de azi.
Exemplare uriase de crapi si amuri ii asteapta pe pescari la Balta Mobydick din Dorolt
Incepand de vineri, 27 mai 2011, visul tuturor pescarilor satmareni de a prinde captura vietii lor se indeplineste. In mijlocul naturii, langa padure, in localitatea Dorolt, la numai 4 kilometri distanta de municipiul Satu Mare, Balta Mobydick va asteapta la o partida de pescuit pe care nu o veti uita niciodata.Balta Mobydick se intinde pe o suprafata de 6 hectare si este populata cu crapi de mari dimensiuni, intre 5 si 17 kilograme, si amuri, exemplare uriase care cantaresc intre 13 si 17 kilograme. Sunt amenajate 21 de pontoane care le ofera pescarilor posibilitatea de a pescui in cele mai bune conditii.Totodata, in jurul baltii sunt 10 cabane noi cu doua paturi, terasa, masa si bancuta. Pe Balta Mobydick pescuitul este permis in regim "catch&release", astfel ca veti avea nevoie de o saltea de primire a pestelui, un dezinfectant si un mincioc mare fiindca exemplarele din aceasta apa sunt uriase. Se poate pescui de luni pana vineri de la ora 6 la 18 la tariful de 50 de lei, sambata si duminica in cazul in care pescuiti dupa acest program taxa fiind de 65 de lei. Spre deosebire de multe alte balti, iata ca la Dorolt este permis si pescuitul de noapte, de la 18 la 6 taxa de pescuit fiind de 100 de lei in cazul in care doriti si inchirierea unei cabane. Fiecare pescar poate folosi trei bete cu carlig fara bareta.Am aflat si un mic secret al Baltii Mobydick, si anume ca pestii de aici prefera boiles-urile, peletele si porumbul boabe. Daca am reusit sa va convingem sa iesiti la o partida de pescuit, va invitam sa va faceti programare la numarul 0744.57.89.73.
| |
|
| |
Constantin New Member
| Subiect: Re: Dorolţ Vin 27 Mai 2011 - 5:12 | |
| Mersi | |
|
| |
Andrei H. Active Member
Mesaje : 177 Data de inscriere : 08/05/2011 Varsta : 39 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Dorolţ Vin 27 Mai 2011 - 5:41 | |
| - Romeo a scris:
- Mai jos un extras din "Informatia" de azi.
Exemplare uriase de crapi si amuri ii asteapta pe pescari la Balta Mobydick din Dorolt
Incepand de vineri, 27 mai 2011, visul tuturor pescarilor satmareni de a prinde captura vietii lor se indeplineste. In mijlocul naturii, langa padure, in localitatea Dorolt, la numai 4 kilometri distanta de municipiul Satu Mare, Balta Mobydick va asteapta la o partida de pescuit pe care nu o veti uita niciodata.Balta Mobydick se intinde pe o suprafata de 6 hectare si este populata cu crapi de mari dimensiuni, intre 5 si 17 kilograme, si amuri, exemplare uriase care cantaresc intre 13 si 17 kilograme. Sunt amenajate 21 de pontoane care le ofera pescarilor posibilitatea de a pescui in cele mai bune conditii.Totodata, in jurul baltii sunt 10 cabane noi cu doua paturi, terasa, masa si bancuta. Pe Balta Mobydick pescuitul este permis in regim "catch&release", astfel ca veti avea nevoie de o saltea de primire a pestelui, un dezinfectant si un mincioc mare fiindca exemplarele din aceasta apa sunt uriase. Se poate pescui de luni pana vineri de la ora 6 la 18 la tariful de 50 de lei, sambata si duminica in cazul in care pescuiti dupa acest program taxa fiind de 65 de lei. Spre deosebire de multe alte balti, iata ca la Dorolt este permis si pescuitul de noapte, de la 18 la 6 taxa de pescuit fiind de 100 de lei in cazul in care doriti si inchirierea unei cabane. Fiecare pescar poate folosi trei bete cu carlig fara bareta.Am aflat si un mic secret al Baltii Mobydick, si anume ca pestii de aici prefera boiles-urile, peletele si porumbul boabe. Daca am reusit sa va convingem sa iesiti la o partida de pescuit, va invitam sa va faceti programare la numarul 0744.57.89.73.
Si daca nu dorim cabana peste noapte tot 50?.....sau? | |
|
| |
Constantin New Member
| Subiect: Re: Dorolţ Vin 27 Mai 2011 - 6:28 | |
| Bine că s-a gândit conducerea bălţii să mai facă 5 lei în plus la sfârşit de săptămână. Aşa e la noi la Românica......... | |
|
| |
pescaDORU Admin
| Subiect: Re: Dorolţ Vin 27 Mai 2011 - 7:17 | |
| ca să evităm confuziile, este vorba despre balta din Dara sau din Dorolț?
| |
|
| |
sorin '76 Junior Member
| Subiect: Re: Dorolţ Vin 27 Mai 2011 - 7:22 | |
| - pescaDORU a scris:
- ca să evităm confuziile, este vorba despre balta din Dara sau din Dorolț?
Cred ca este vorba de balta din Dara (drumul spre Dara), dar apartine de Dorolt. | |
|
| |
Andrei H. Active Member
| Subiect: Re: Dorolţ Vin 27 Mai 2011 - 7:49 | |
| - Constantin a scris:
- Bine că s-a gândit conducerea bălţii să mai facă 5 lei în plus la sfârşit de săptămână. Aşa e la noi la Românica.........
E ase la noi ce sa faci...pe deasupra ca taxele si asa sunt mari in general la noi iti mai baga si supra taxa unele conduceri. | |
|
| |
radumatica Active Member
Mesaje : 249 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 61 Localizare : Satu Mare
| |
| |
catalin Senior Member
Mesaje : 264 Data de inscriere : 27/03/2011 Varsta : 46 Localizare : satu mare
| Subiect: Balta Mobydick Mar 31 Mai 2011 - 7:20 | |
| si sa aveti ,,carlig fara bareta" ) | |
|
| |
Adi Buda Senior Member
| Subiect: Re: Dorolţ Mar 31 Mai 2011 - 9:54 | |
| nu cumva barbeta fara carlig?! | |
|
| |
pescaDORU Admin
| Subiect: Re: Dorolţ Mar 31 Mai 2011 - 10:02 | |
| - catalin a scris:
- si sa aveti ,,carlig fara bareta" )
Stai relax!....toți avem cârlige fără baretă!Cu barbetă (spin) mai avem câteva... dar se rezolvă! Viteza.....bat-o vina! | |
|
| |
Andrei H. Active Member
| Subiect: Re: Dorolţ Mar 31 Mai 2011 - 12:18 | |
| Se prind crapi sub 5 kg.....ce reclama | |
|
| |
ciprian c Active Member
| Subiect: Re: Dorolţ Mier 1 Iun 2011 - 1:13 | |
| - Citat :
- Se prind crapi sub 5 kg.....ce reclama
pai daca n-a pazit nimeni balta toata iarna...foamea a fost mare la tiganii din zona...si am inteles ca au mancat sanatos toata iarna...numai crap si amur or fi avut deficienta de omega 3 | |
|
| |
grasile New Member
Mesaje : 21 Data de inscriere : 01/06/2011 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dorolţ Mier 1 Iun 2011 - 5:44 | |
| A fost cineva pe balta asta? Este real ce se scrie in ziare? Cum se ajunge la ea? | |
|
| |
zoli78 New Member
Mesaje : 32 Data de inscriere : 11/04/2011 Varsta : 46 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: Dorolţ Mier 1 Iun 2011 - 9:37 | |
| de la dorolt se ia spre dara si inainte de padure in dreapta ieste indikator MOBIDIK este frumosa balta | |
|
| |
Ghita N. Junior Member
Mesaje : 103 Data de inscriere : 09/03/2011 Varsta : 36 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Dorolţ Mier 1 Iun 2011 - 14:49 | |
| Am fost sa o vad,nu m.a impresionat ca aspect...si e cam scump! | |
|
| |
grasile New Member
| Subiect: Re: Dorolţ Mier 1 Iun 2011 - 23:44 | |
| Deci se iese din Dorolt, se face stanga spre Dara se merge pana la padure si iar dreapta? | |
|
| |
Andrei H. Active Member
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 2 Iun 2011 - 0:28 | |
| - grasile a scris:
- Deci se iese din Dorolt, se face stanga spre Dara se merge pana la padure si iar dreapta?
Da da...dar ori cum se vede de la drum | |
|
| |
sorin '76 Junior Member
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 2 Iun 2011 - 3:31 | |
|
Aspectul ca aspectul dar peste sa aiba balta . A fost cineva acolo la pescuit ? Cu ce rezultat ? Are peste balta ? Ceva poze ar fi relevante .
| |
|
| |
marupescaru New Member
Mesaje : 31 Data de inscriere : 21/03/2011 Varsta : 57 Localizare : satu mare
| Subiect: ? Joi 2 Iun 2011 - 6:37 | |
| ca orice balta de la noi reclama multa ,ajungi acolo si totul este varza.apropo oare drumul de la strada pana la balta este ok? | |
|
| |
zoli78 New Member
Mesaje : 32 Data de inscriere : 11/04/2011 Varsta : 46 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 2 Iun 2011 - 6:50 | |
| | |
|
| |
grasile New Member
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 2 Iun 2011 - 7:21 | |
| Haideti sa nu fim rautaciosi... astept o descriere de la cineva care a fost acolo. Daca nu o sa va comunic eu duminica mai detaliat ... | |
|
| |
sorin '76 Junior Member
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 2 Iun 2011 - 8:40 | |
| - grasile a scris:
- Haideti sa nu fim rautaciosi... astept o descriere de la cineva care a fost acolo. Daca nu o sa va comunic eu duminica mai detaliat ...
Putina solidaritate astept; din 133 de membri inregistrati ai forumului chiar niciunul nu a fost pe aceasta balta la pescuit ? Nu prea cred . Daca unul din voi a avut o experienta neplacuta de ce nu-i avertizeaza si pe ceilalti sa nu mergem aiurea si sa ne pierdem timpul iar daca prinde sa spuna si la altii ce si cu ce ca doar la aceste balti nu-i concurenta ca nu se duce peste acasa, e pescuit de agrement . O sa vina "grasile"(tot respectul pt.el) din Baia Mare sa ne spuna pe forum cum e balta de langa noi ? | |
|
| |
radumatica Active Member
Mesaje : 249 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 61 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 2 Iun 2011 - 9:27 | |
| - sorin '76 a scris:
- grasile a scris:
- Haideti sa nu fim rautaciosi... astept o descriere de la cineva care a fost acolo. Daca nu o sa va comunic eu duminica mai detaliat ...
Putina solidaritate astept; din 133 de membri inregistrati ai forumului chiar niciunul nu a fost pe aceasta balta la pescuit ? Nu prea cred . Daca unul din voi a avut o experienta neplacuta de ce nu-i avertizeaza si pe ceilalti sa nu mergem aiurea si sa ne pierdem timpul iar daca prinde sa spuna si la altii ce si cu ce ca doar la aceste balti nu-i concurenta ca nu se duce peste acasa, e pescuit de agrement . O sa vina "grasile"(tot respectul pt.el) din Baia Mare sa ne spuna pe forum cum e balta de langa noi ? Stiu ca a pescuit baiatul lui Zoli de la Ladik,undeva pe la sfarsitul lui Aprilie,cu rezultate notabile...(peste 30 de bucati capturate in acea scurta partida)unele bucati sarind binisor de 12 kg! M-am mai intalnit cu niste amici care spuneau ca au facut partide scurte pe aceasta locatie si au avut capturi notabile,intre 5 si 12 kg! Din pacate,doar acestea sunt informatiile pe care le detin.......poate odata voi incerca si eu ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dorolţ | |
| |
|
| |
| Dorolţ | |
|