| Dorolţ | |
|
+18david Daniel S hasan attila gassan ReMuS adypop marupescaru Ghita N. zoli78 grasile ciprian c Adi Buda catalin radumatica sorin '76 pescaDORU Andrei H. Romeo Constantin 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ghita N. Junior Member
Mesaje : 103 Data de inscriere : 09/03/2011 Varsta : 36 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Dorolţ Lun 6 Iun 2011 - 5:25 | |
| =))) imi inveseliti ziua voi doi! | |
|
| |
Daniel S New Member
| Subiect: Re: Dorolţ Lun 6 Iun 2011 - 22:41 | |
| Salutare tuturor, hai sa terminam cu discutiile care nu-si au rolul pe acest post si sa impartasim parerile, eventual rezultatele, referitoare, in cazul de fata, la lacul Mobydick de la Dorolt...sau Dara(?!); nu stiu de care dintre ele apartine. Ei bine, am fost ieri si pot sa spun ca a fost o partida reusita, in primul rand datorita capturilor, al timpului si al amabilitatii personalului. Am prins, intr-un final, 4 amuri (2.5, 2.6, 3.2, 4.2 kg) si 3 crapi (5.8, 6.1, 8.1 kg). De dimineata ne-a zis proprietarul baltii ca, datorita unei conjuncturi, a bagat de curand cativa amuri mai mici (peste 2 kg) si cca 400-500 de somni si, spun asta ca sa nu existe suspiciuni la ceea ce s-a zis initial, adica ca s-au pus doar pesti de minim 5 kg. Am dat cu de toate, dar cel mai bine am prins la 3 bobe de porumb de conserva si un flotant rosu, montura la care am avut atacuri surprinzator de rapide. Per total, din pct meu de vedere a fost frumos, am facut cateva poze si filmulete reusite.... etc , iar capturile nu se poate spune ca au fost modeste. | |
|
| |
catalin Senior Member
Mesaje : 264 Data de inscriere : 27/03/2011 Varsta : 46 Localizare : satu mare
| Subiect: hai sa terminam cu discutiile care nu-si au rolul pe acest post si sa impartasim parerile Mar 7 Iun 2011 - 5:22 | |
| asta da postare! scurt si la obiect. felicitari pentru capturi! | |
|
| |
catalin Senior Member
| Subiect: Re: Dorolţ Mar 7 Iun 2011 - 5:24 | |
| asteptam si poze sa nu existe dubii! | |
|
| |
Daniel S New Member
| Subiect: Re: Dorolţ Mar 7 Iun 2011 - 20:19 | |
| Urmeaza sa primesc pozele, care au fost facute de catre un prieten.... Oricum, sunt sigur ca daca am fi insistat putin mai mult pe pescuit si nu pe relaxare puteam sa dau alte cifre si alta cantitate dar, cu urmatoarea zi libera pe care o voi avea, acolo voi fi | |
|
| |
Daniel S New Member
| Subiect: Re: Dorolţ Mar 7 Iun 2011 - 20:23 | |
| deocamdata doar poza din avatar o am, cand le am si pe restul....am s-o schimb. | |
|
| |
hasan attila gassan Junior Member
Mesaje : 111 Data de inscriere : 09/03/2011 Varsta : 45 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: Dorolţ Mar 7 Iun 2011 - 22:30 | |
| | |
|
| |
Daniel S New Member
| Subiect: Re: Dorolţ Mier 8 Iun 2011 - 9:34 | |
| momitor; si inca ceva, nu este nevoie de lansari lungi, cel putin deocamdata, pt ca in partea stanga a baltii (opusa standurilor de pescuit) apa este destul de adanca, am inteles ca, coboara pana la 5,20 metri si acum trebuie sa fie si rece. Uitasem sa remarc in postarile anterioare violenta trasaturilor, puterea pestilor, etc, etc Oricum, parerea mea e ca dezamagit nu ai cum sa te intorci de la Mobydick. Singurul inconvenient este ca va fi greu sa pescuiesc pe alta balta (in Romania, in zona noastra) pt ca nu cred ca este alta care sa satisfaca orgoliul de pescar odata ce ai pescuit aici. Si e pacat! Hai, fir intins tuturor si..capturi maxime!!! | |
|
| |
catalin Senior Member
| Subiect: Re: Dorolţ Mier 8 Iun 2011 - 9:44 | |
| ma vrut sa zic ceva da iar ma iau cu astia de cap | |
|
| |
zoli78 New Member
Mesaje : 32 Data de inscriere : 11/04/2011 Varsta : 46 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: Dorolţ Mier 8 Iun 2011 - 10:01 | |
| bravo catalin vezi se poate | |
|
| |
Daniel S New Member
| Subiect: Re: Dorolţ Mier 8 Iun 2011 - 10:04 | |
| asta-i viata, daca trebuie, fa-o ) si totusi, ca sa nu supar pe nimeni, din punctul meu de vedere, nu e de neglijat, cred, nici balta din Oar, unde eu am prins pesti frumosi, Agrisul unde prinzi pana nu mai vrei sa-ti traga ) si posibil ca mai sunt si altele. Probabil ca sunt mai multi factori care dau calitatea unui lac de pescuit si tocmai acestia ma fac, repet, din pct meu de vedere, sa pun pe primul loc ´´Mobydick-ul´´. Ca, Chereusa este fermecatoare ca si naturalete este o alta tema | |
|
| |
catalin Senior Member
| Subiect: Re: Dorolţ Mier 8 Iun 2011 - 10:05 | |
| in 04.06.2011 erau in calduri si dadeau flit la pescari! asta nu e pt conu'matica da sare alalalt pescar | |
|
| |
grasile New Member
Mesaje : 21 Data de inscriere : 01/06/2011 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dorolţ Mier 8 Iun 2011 - 10:21 | |
| O balta cu perspective spun eu dar deocamdata nejustificata ca pret.Sa aveti pregatit expandat cu viermisor acolo... deocamdata . | |
|
| |
grasile New Member
Mesaje : 21 Data de inscriere : 01/06/2011 Localizare : Baia Mare
| Subiect: Re: Dorolţ Mier 8 Iun 2011 - 10:45 | |
| - Daniel S a scris:
- Salutare tuturor,
hai sa terminam cu discutiile care nu-si au rolul pe acest post si sa impartasim parerile, eventual rezultatele, referitoare, in cazul de fata, la lacul Mobydick de la Dorolt...sau Dara(?!); nu stiu de care dintre ele apartine. Ei bine, am fost ieri si pot sa spun ca a fost o partida reusita, in primul rand datorita capturilor, al timpului si al amabilitatii personalului. Am prins, intr-un final, 4 amuri (2.5, 2.6, 3.2, 4.2 kg) si 3 crapi (5.8, 6.1, 8.1 kg). De dimineata ne-a zis proprietarul baltii ca, datorita unei conjuncturi, a bagat de curand cativa amuri mai mici (peste 2 kg) si cca 400-500 de somni si, spun asta ca sa nu existe suspiciuni la ceea ce s-a zis initial, adica ca s-au pus doar pesti de minim 5 kg. Am dat cu de toate, dar cel mai bine am prins la 3 bobe de porumb de conserva si un flotant rosu, montura la care am avut atacuri surprinzator de rapide. Per total, din pct meu de vedere a fost frumos, am facut cateva poze si filmulete reusite.... etc , iar capturile nu se poate spune ca au fost modeste. Sunt curios cu ce se hranesc somnii aia (400-500).Are caras acolo, sau aduce de la abator carne? .Sau poate se hranesc cu crapii aia de 15 kg | |
|
| |
david New Member
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 9 Iun 2011 - 4:34 | |
| [img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img] | |
|
| |
david New Member
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 9 Iun 2011 - 4:57 | |
| [img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img] | |
|
| |
david New Member
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 9 Iun 2011 - 5:03 | |
| am fost de 2 ori la aceasta balta prima oara in primavara am pescuit cu momitor si pe firu de par am pus porumb si am prins 29 de bucatii intre 5kg si 14kg si am mai fost sambata noaptea am avut 16 trageri din care am scos 10 bucati intre care 4 amuri care aveau intre 5kg si 12kg dar acum na mai vrut porumb numai la alune tigrate | |
|
| |
zoli78 New Member
Mesaje : 32 Data de inscriere : 11/04/2011 Varsta : 46 Localizare : satu mare
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 9 Iun 2011 - 5:40 | |
| ce zici florine | |
|
| |
Constantin New Member
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 9 Iun 2011 - 8:26 | |
| Frumoase capturi, păcat că au o sănătate precară, după modul cum arată. Felicitării încă o dată. | |
|
| |
pescaDORU Admin
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 9 Iun 2011 - 8:43 | |
| O partida ok! Dar ce se întâmplă cu săracii pești? De ce sunt atât de loviți? (păi în cazul ăsta, trebuie să mergi pe baltă cu Bactostop la bidon de 5 litri și un trafalet) În rest s-a demonstrat că balta are pește iar peste câțiva ani această locație va fi tot mai interesantă și inclusiv tentantă pentru pescarii de crap! Am fost și eu (în vizită) zilele trecute pe această baltă. Lăudabilă investiția! În rest „de gustibus non disputandum”! Totuși....îți inspiră „civilizație” ceea ce zic eu, este foarte bine.
Ultima editare efectuata de catre pescaDORU in Joi 9 Iun 2011 - 21:03, editata de 1 ori | |
|
| |
radumatica Active Member
Mesaje : 249 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 61 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 9 Iun 2011 - 9:05 | |
| @ david Esti unul dintre pescarii tineri cu initiativa ,din judetul nostru.... Iti doresc ca peste cativa ani,sa ajungi sa ai rezultate in campionatele national,si de ce nu....cu putin noroc si dorinta din partea ta, si in cele internationale ! Felicitari ! | |
|
| |
Doruss Junior Member
Mesaje : 95 Data de inscriere : 08/03/2011 Varsta : 68 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 9 Iun 2011 - 9:52 | |
| Ranile pestilor sant in mod sigur de la arbustii din apa care sant pe malul de la intrare, in perioada depunerii icrelor s-au lovit in mod sigur de acesti arbusti cu spini pe care din pacate nu i-a scos din apa, dar nu e tarziu, oricum e o balta frumoasa ca potential, iar cand v-a creste si iarba, vegetatia cu stuf care a fost plantata copaceii care au fost plantati si care vor face umbra in zilele caniculare, in mod sigur va fi apreciata de toti cei care pescuiesc in sistemul c&r | |
|
| |
Andrei H. Active Member
Mesaje : 177 Data de inscriere : 08/05/2011 Varsta : 39 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 9 Iun 2011 - 10:00 | |
| stie cineva un regulament al balti,cu barcuta ii voie | |
|
| |
Ghita N. Junior Member
Mesaje : 103 Data de inscriere : 09/03/2011 Varsta : 36 Localizare : Satu Mare
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 9 Iun 2011 - 11:21 | |
| nu vreau sa ofensez pe nimeni,dar cu resurse oricine care se straduieste poate ajunge un pescar f bun! | |
|
| |
david New Member
| Subiect: Re: Dorolţ Joi 9 Iun 2011 - 12:24 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dorolţ | |
| |
|
| |